Deepfake: Trailer na Drsného Harryho s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli

Deepfake: Trailer na Drsného Harryho s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli
Drsný Harry - verze s Arnoldem Schwarzeneggerem | Warner Bros.
Každý si někdy říkal, jak by asi nějaký kultovní film dopadl, kdyby v něm hrál někdo jiný. Do téhle chvíle jsme mohli o alternativním filmovém vesmíru jen snít. Technologie deepfake ale otevřela nadšencům netušené možnosti a oni nyní (respektive ti techničtější) mohou libovolně dosazovat kohokoli kamkoli.
Už jsme díky tomu viděli Terminátora 2, jak na něj z legrace naráželi v Posledním akčním hrdinovi, zkusili nového Spider-Mana s tváří Tobeyho Maguira a došlo i na napravení největší chyby v kariéře Willa Smithe. Těch kousků by se přirozeně na internetu našlo více, ne všechny ale stojí za pozornost. Následující upravená verze klasické krimi Drsný Harry z roku 1971, kde Clinta Eastwooda vystřídal Arnold Schwarzenegger, je ovšem nejen zlatá, ale až na pár drobných záběrů i maximálně věrohodná.
Pokud trailer pustíte někomu, kdo ani neví, že nějaký Drsný Harry vůbec existuje, nejspíš výsledek spolkne (i díky skvělému dabingu) i s navijákem.
Arnold Schwarzenegger
Pořád vnitřně trochu váhám, zda mě víc možnosti deepfake lákají a fascinují nebo děsí. Faktem ale je, jakkoli mám původní verzi Drsného Harryho ohromně rád, že plnohodnotnou variantu s Arnoldem bych si nechal líbit.
Clint Eastwood
deepfake-trailer-na-drsneho-harryho-s-arnoldem-schwarzeneggerem-v-hlavni-roli-1