Avengers konečně dostali velkou hru, fanoušky ale čeká zklamání

Avengers konečně dostali velkou hru, fanoušky ale čeká zklamání
Marvel's Avengers | Crystal Dynamics
Hra nese prostý název Marvel’s Avengers a slibuje podobný zážitek, jako loni vydaný Marvel's Spider-Man, který vyšel exkluzivně na PlayStation 4. Studio nově uvolnilo téměř 20 minut z hraní, aby fanoušky nalákalo:
Marvel's Avengers
Gameplay záběry ukazují hned několik působivých momentů, přičemž příběh napsaný přímo pro hru začíná ve chvíli, kdy Captain Amerika, Iron Man, Hulk, Thor a Black Widow odhalují v sídle Avengers experimentální zdroj energie. Následně dojde k obrovské katastrofě, vina padne na oblíbené hrdiny a dál... to se teprve uvidí. Jakkoli působí ukázka našlapaně, jsou tu jistá ale...
... v prvé řadě působí Avengers jako tuctová koridorová mlátička. To ale může být jen vybraným úsekem. Jako větší problém bych viděl nové tváře, na které je obtížné si zvyknout. U herního Spider-Mana byla situace jednodušší, neboť ho ve filmech ztvárnili již tři herci (a to nepočítám Paralelní světy), takže střídání nepůsobilo tak násilně. Ale u většiny Avenegerů, kolem nichž se hra točí, jsme v roli nikdy nikoho jiného neviděli. Známé postavy tak najednou působí odcizeně a budou si muset znovu najít cestu k fanouškům.
Hra Marvel’s Avengers vyjde 15. května příštího roku pro PlayStation 4, Xbox One a PC a bude obsahovat lokalizaci formou českých titulků.
Marvel's Avengers
Marvel's Avengers