Hvězda Twilight ságy vypadá na fotkách hrozně a je jí to úplně fuk

Hvězda Twilight ságy vypadá na fotkách hrozně a je jí to úplně fuk
Personal Shopper | IFC Films
Kariéra hvězdy Twilight série Kristen Stewart by měla již brzy chytit druhý dech restartem Charlieho andílků, kde získala jednu z hlavních rolí (snímek vstoupí do českých kin 14. listopadu). Herečka je mimo jiné proslulá tím, že si zas tak nezakládá na tom, jak vypadá na fotografiích. A má to svůj důvod:
"Pořád mě někdo kritizuje za to, že nevypadám na každé fotce dokonale. A víte co? Nestydím se za to. Jsem na to dokonce pyšná. Kdybych se snažila na každé fotce vypadat dokonale, lidi, stojící vedle mě, by si pomysleli: to je herečka, ta zase něco předstírá. Ta představa mi připadá mnohem ostudnější, než nevypadat dobře na fotce. Proto vypadám hrozně a je mi to fuk. Záleží mi na tom, aby si lidi, kteří jsou se mnou v místnosti, řekli 'Byla v pohodě, bavila se, byla upřímná'. Nezáleží mi na hladových senzacechtivých a urážlivých pisálcích, kteří se snaží proměnit pravdu v její náhražku."

Ostatně, Stewart se nikdy netajila tím, že jí sláva, odpálená sérii Twilight, není dvakrát po chuti. "Nechci dopadnout třeba jako Angelina Jolie," řekla během interview v roce 2009, "Neláká mě nic na tom být celebritou. Jsem herečka. Připadá mi bizarní, jak obsesivní někteří diváci dokážou být."
Kristen Stewart
Garrett Hedlund, Sam Riley, Kristen Stewart