Kevin Spacey je zpátky! V novém videu se vyjadřuje k sexuálním obviněním a láká na návrat Franka Underwooda

Kevin Spacey je zpátky! V novém videu se vyjadřuje k sexuálním obviněním a láká na návrat Franka Underwooda
Kevin Spacey | Netflix
Takže přejdeme rovnou k věci - rok jsme o Spaceym neslyšeli a nyní si přichystal, vpravdě hodně nečekaný návrat. Natočil video, v němž ve stylu Franka Underwooda mluví o tom, že je tu sice řada obvinění, ale důkazy zatím žádné, nikdo nikoho neodsoudil a divák snad ví, jak se k tomu sám postavit. Spacey ze sebe, po vzoru své nejslavnější postavy, nedělá svatouška, ale připomíná divákům, že to je to, co na něm mají rádi.
Dál mimo jiné také říká, že s Frankem možná není konec. Ostatně, zemřít jsme ho přímo neviděli. V celém videu je toho samozřejmě mnohem víc...
Obrázek článku
Kevin Spacey
... prostě wow. Odvážnější (a pravda také absurdnější, protože je to celé vlastně hrozně moc přes čáru) obhajobu sebe sama Hollywood nepamatuje. Po dlouhé době ticha Spacey vrací úder a dělá to rozhodně stylově.
Bezpochyby se mu tahle póza, v níž cíleně celou dobu Franka projevem připomíná (video je tak ostatně i záměrně natočeno), vrátí jako bumerang. Ale nebudu lhát, mám radost z toho, že vidím jednoho z nejlepších herců své generace znovu při síle. Samozřejmě se může ukázat, že bude nakonec odsouzen (na soud dojde 7. ledna 2019) a pak bude tohle video jen hodně bizarním pokusem o vyrovnání sil. Ale pokud je nevinný... klobouk dolů.
Kevin Spacey
Dům z karet