Comedy Central's Roast: Bruce Willis dostane v novém speciálu "naloženo" od kolegů i bývalky

Comedy Central's Roast: Bruce Willis dostane v novém speciálu "naloženo" od kolegů i bývalky
Comedy Central Roast of Bruce Willis | Comedy Central
Přirozeně si musí být z čeho dělat srandu, takže je třeba vybírat vhodné kandidáty. Svého opékání se už tak například dočkali Donald Trump, David Hasselhoff, Justin Bieber nebo Charlie Sheen (bezpochyby zatím nejvýživnější epizoda). Bruce Willis se v posledních letech úplně vykašlal na herectví a bral různé štěky v céčkových šílenostech. Nemluvě o tom, že nikdy nebyl úplně přátelský ke svým fanouškům. Nyní se pokouší o comeback a odvážně se ho rozhodl podpořit Roastem (což jednoznačně vítáme).
Show půjde do éteru 29. července a zde jsou lákající trailery:
Comedy Central Roast of Bruce Willis
Comedy Central Roast of Bruce Willis
Každý Comedy Central Roast je tak dobrý, jak je dobrá sestava, která si hvězdu večera podává. A v případě Willise se sešla nadějná skupinka:
Comedy Central Roast of Bruce Willis
Ač na plakátu nezmíněná, jedním z hostů je též Willisova exmanželka Demi Moore. Bude zajímavé sledovat, jak herec kritiku (ač s komediálním nádechem) ustojí. Pár lidí již mělo možnost show vidět a zde je několik vtípků, které v něm zazní (a zcela určitě nejde o ty nejtvrdší perly):
Jeff Ross: Bruci, vypadáš jako Elmer Fudd, který honí místo kválíků sračkoidní scénáře.
Demi Moore: Pamatuji si, když Bruce obsadili do Pulp Fiction. Jednou v noci šel za Harveym Weinsteinem na hotel a příští ráno mi řekl "mám roli!".
Cybill Shepherd: Když jsem naposledy viděla tvář Bruce Willise, bylo to na benzínce, když jsem kupovala dvdčka.