Masíruje hvězdy kousáním a jejími klienty jsou Bruce Willis nebo Katy Perry

Masíruje hvězdy kousáním a jejími klienty jsou Bruce Willis nebo Katy Perry
Dr. Dot a Bruce Willis v roce 1999 v Berlíně
Vše začalo již v mládí, kdy maminka Stein po pětileté dcerce chtěla masáž, ale jelikož neměla Dorothy v té době dost síly, začala maminku kousat a od té doby tuto netradiční formu masáže zdokonaluje.
Masírovat druhé začala již v patnácti letech a mezi její první klienty patřili členové skupiny Def Leppard. Ze začátku podnikání nebylo nijak výdělečné. Až do roku 1994 pracovala Dorothy zadarmo a svou práci brala i jako záminku pro to, že se mohla dostat do zákulisí a poznat členy obdivovaných kapel. Nyní je ale vyhledávanou masérkou celebrit a vydělává poměrně slušné částky. Mezi její klientelu patří Simon Cowell, Bruce Willis, Juilette Lewis, Katy Perry, Courtney Love nebo členové skupiny Rolling Stones.
A jak taková masáž vypadá? Každý klient si nejdříve zkusí, zda mu nevadí, když ho masérka začne kousat, pokud ne, začne s masáží krku a ramen pomocí speciálních kousanců, dost hlubokých, aby podráždily a zahřály svalstvo, ale zároveň jemných, aby nedošlo ke zranění vaziva a kostí.
Pokud to klientům vyhovuje, může dojít na masáž i dalších částí těla, včetně pupíku. Nutno dodat, že si prý žádných z jejích klientů nikdy nestěžoval a pravidelně se na její masáže vrací. A co vy? Nechali byste se kousnout? :)
vydelava-si-kousanim-lidi-a-jejimi-klienty-jsou-i-bruce-willis-nebo-katy-perry
vydelava-si-kousanim-lidi-a-jejimi-klienty-jsou-i-bruce-willis-nebo-katy-perry-1