Komu Chris Hemsworth "ukradl" roli Thora? Napovíme, že s ním má něco společného Miley Cyrus

Komu Chris Hemsworth "ukradl" roli Thora? Napovíme, že s ním má něco společného Miley Cyrus
Thor: Ragnarok | Marvel Studios
A to jeho mladší bratr Liam Hemsworth, který se před pár týdny oženil se svou dlouholetou známostí - zpěvačkou a herečkou Miley Cyrus. Jak se vůbec stalo, že velký brácha ukradl tomu mladšímu roli? Inu vyhrály ostřejší lokty. Starší a větší sourozenec využil bratrova úspěchu u konkurzu a svezl se s ním.
Chris Hemsworth
Chris Hemsworth jako Thor
„Pamatuji si, že jsem seděl ve Vancouveru na natáčení Chaty v horách s Drewem Goddardem a Jossem Whedonem,“ zavzpomínal na onu situaci Chris Hemsworth. „Oba si prohlíželi nejlepších pět kandidátů na Thora a zeptali se mě, proč tam nejsem. Co se stalo? Řekl jsem, že nevím, že jsem asi prošustroval konkurz. Oba to nechápali. Můj manažer pak volal a řekl štábu, že Liam má ještě staršího bratra, jestli by mohl přijít znovu. Tak jsem měl druhý konkurz ve Vancouveru v hotelovém pokoji a roli Anthonyho Hopkinse četla má máma a musela do toho asi pořádně šlápnout, protože můj druhý konkurz byl úplně jiný než ten první. Myslím, že tentokrát jsem měl i víc motivace a možná jsem byl i trochu frustrovaný, že mladší brácha se dostal dál než já, a to mě nakoplo.“
Liam Hemsworth
Liam Hemsworth - Hunger Games
Jak je vidět, druhá šance se prostě někdy vyplatí. A to, že Chris vypálil bráchovi rybík? To si asi chlapci museli vyříkat hezky doma, sami mezi sebou. Liama to ale nemusí moc mrzet. Následující rok získal roli Galea ve filmové sérii Hunger Games a přebral otěže ve Dni nezávislosti 2. Vůbec se dá zatím říci, že Hemsworthovi bratři se vezou na vlně poměrně vysoké popularity. A to, zda se k nim někdy přidá i nejstarší ze sourozenecké trojice Luke, se ještě uvidí.
hrdinny-thor-ukradl-roli-svemu-mladsimu-bratrovi
Luke Hemsworth - Westworld | HBO