Arrivenazdar! O slovo se hlásí online seriál Pizza Boy.

Arrivenazdar! O slovo se hlásí online seriál Pizza Boy.
Poslíčka pizzy si zahrál Vladimír Škultéty. | Stream Seznam.cz
Autorem a režisérem nového internetového seriálu je absolvent scenáristiky na pražské FAMU Adam Hobzik. Námět Pizza Boye vznikl předloni jako součást Hobzikovy teoretické práce na téma webových seriálů. „To bylo v létě 2013, kdy jediným podobným českým počinem byla sedm let stará Gynekologie,“ prohlásil autor.
Vladimír Škultéty
Poslíčka pizzy si zahrál Vladimír Škultéty. | Stream Seznam.cz
Jednoduchý, vtipný nápad, pár solidních herců, několik cameo výstupů (například zápasníka Lukáše Konečného), vizuál připomínající Sin City a bizarní situace. To je doména Pizza Boye, který si utahuje ze zdánlivě nezajímavého povolání.
Emma Smetana
Emma Smetana. Osudová žena s chutí na pizzu? | Stream Seznam.cz
Internetový Stream upustil od tradičního nasazování premiérových dílů v pravidelné časy. Všech 12 epizod zájemcům uvolní v jeden čas na jednom virtuálním prostoru. S něčím podobným slavila úspěch internetová půjčovna Netflix v případě seriálu House of Cards. Jak to ale přijmou čeští fanoušci? Bude záležet na prvním dílu Pizza Boye. Dají 12 kusů (pizzy) za jeden večer, nebo si budou po částech vychutnávat, doufejme, že rozdílné a kvalitní variace na téma rozvozák v bizarních částech České republiky? To zjistíme v úterý 20. ledna.

Trailer k seriálu Pizza Boy:

Obrázek článku