Community sice v televizi končí, přesto se dočká šesté série

Community sice v televizi končí, přesto se dočká šesté série
A jím je sledovanost, která byla celou dobu slabá a stanice se nakonec rozhodla vysílání zrušit. Vědělo se to již delší dobu, fanoušci ale bojovali. Párkrát proto televizní producenti ustoupili a několik epizod ještě dovysílali (z toho důvodu se třeba halloweenský díl Community vysílal na Sv. Valentýna). Pátá série byla nicméně pro stanici definitivně poslední a všichni jsme se se seriálem rozloučili. Nakonec je všechno trochu jinak, i když pořád platí, že Community už v televizi neuvidíme. Co se tedy se seriálem stane?
Zpátky do školy
Napřed trocha historie. Vše má svůj původ v tom, že se webová stránka Yahoo rozhodla konkurovat obrovskému Netflixu (web v Americe a dalších zemích, kde se za poplatek můžete kouknout v podstatě na cokoliv). Založila si vlastní videoportál, kde lze legálně sledovat pořady a filmové novinky. 
Zpátky do školy
Z Yahoo nyní oslovili showrunnera Dana Harmona, který má Community na svědomí, zda by nechtěl v psaní scénářů pokračovat a začít natáčet šestou sérii svého děťátka pro jejich portál. Harmon na to samozřejmě přistoupil, vše se domluvilo a my dostaneme dalších 13 epizod oblíbeného seriálu.
Zpátky do školy
Třešničkou na dortu je oficiální prohlášení šéfky marketingu Yahoo Kathy Savitt. Ta prohlásila, že šestá série bude tou jedinou, kterou vyprodukují... Žijeme v době, kdy již většina lidí sleduje seriály a filmy na počítačích a je tedy slušná šance, že se divácký zájem o Community konečně zvedne.