Popadněte své Bloody Mary! Animovaný seriál Archer vyfasoval 6. i 7. sérii.

Popadněte své Bloody Mary! Animovaný seriál Archer vyfasoval 6. i 7. sérii.
Pokud nevíte o čem show je, nebo jste o ní nikdy ani neslyšeli, trošku Vás jí provedu. Dá se říct, že se jedná o animovanou satiru na Jamese Bonda. Archer je elitním a špičkovým agentem, který kašle na autority, je ochlastou první třídy, kupuje si prostitutky, nadává na co se dá a přesto se ho všichni zloduši bojí. Své místo v agentuře získal přes svou matku, která do sebe hází Martiny se stejnou frekvencí jako to a navíc špionážní agenturu vlastní. 
archer-vyfasoval-6-i-sedmou-serii
Jedná se o opravdu zábavnou a inteligentní show, ve které se najde skoro každý. Nové série budou zase obsahovat třináct 20 ti minutových dílů a nezbývá jen doufat, že budou plné gagů a hlášek jako dosavad. Jedna série zase připadá na jeden rok, takže máme vystaráno alespoň do 2016. 
archer-vyfasoval-6-i-sedmou-serii-1
Jedna epizoda Archera má okolo miliónu diváků a i když to nejsou zrovna čísla, jaké má například Walking Dead, tak producenti berou ohled na to, že se jedná o animovaný seriál, jehož největší pozitivum je především malá nákladnost. Archer disponuje lehkou grafikou, která ale svůj účel plní.
archer-vyfasoval-6-i-sedmou-serii
Šestá série připadá na rok 2015, v současnosti pořád běží pátá, takže máme o zábavu postaráno. Pro ty, kteří se seriálem nejsou zatím seznámeni, tak ho vřele doporučuji, neboť se jedná o opravdu originální a vtipnou podívanou.