Netflix představil novinky ze Stranger Things a první věty ze scénáře páté řady

Netflix představil novinky ze Stranger Things a první věty ze scénáře páté řady
Stranger Things: První stín | Los Angeles Times
Stranger Things
Stranger Things
90%
Nedočkavcům studio nicméně představilo prvních pár vět ze scénáře k závěrečné řadě Stranger Things: „TMA. Svištění VĚTRU. STROMY NAŘÍKAJÍ. DĚTSKÝ HLAS si prozpěvuje notoricky známou písničku...“
Stranger Things: První stín | Netflix
Odtajněné novinky uvedené na Geeked Weeku k populárnímu a dlouho očekávanému vyvrcholení seriálu neuvádějí nic dalšího. Zprávy se totiž týkají hlavně divadelního prequelu Stranger Things: První stín (Stranger Things: The First Shadow). Jeho premiéra se uskuteční v Londýně, publikum se v čase vrátí do roku 1959 a bude sledovat životní příběh Henryho Creeda (Jamie Campbell Bower), padoucha Vecny.
Za dramatickým kusem stojí ceněný režisér Stephen Daldry (Billy Elliot, Hodiny, Předčítač) a dle dostupných záběrů půjde o působivou audiovizuální podívanou, která bude těžit z bezprostředních reakcí publika. Netflix však zatím neuvedl, zda bude hra na streamovací platformě v podobě videozáznamu a kdy se případně do éteru dostane, aby si ji užili i ti, kteří nepodniknou cestu do Londýna.
Stranger Thigs vábí teaserem divadelní hry The First Shadow na závěrečnou sezónu
Seriály6. 7. 2023
Stranger Thigs vábí teaserem divadelní hry The First Shadow na závěrečnou sezónu
Netflix dále představil bonusová videa rekapitulující historii seriálu a zpromoval dárkový box, který jistě dobře zafunguje jako vděčný vánoční dárek.
Vyznavači počítačových her si nově mohou v populárním online titulu Fortnite zapařit za démonického Demogorgona či Jima Hoppera (David Harbour). V survival hře Dead by Daylight se mohou přiklonit buďto znovu k Demogorgonovi, nebo zkusit pomoci nebohé Nancy Wheeler (Natalia Dyer) či Stevu Harringtonovi (Joe Keery) dostat se z jeho spárů.
zdroje: Kinobox, Collider, Nerdfix, Netflix