Severoamerické šílenství kolem fotbalisty Messiho přiblíží šestidílný seriál

Severoamerické šílenství kolem fotbalisty Messiho přiblíží šestidílný seriál
Messi Meets America | Apple TV+
Messi přichází do Ameriky
Messi přichází do Ameriky
71%
Zvídavým fanouškům tvůrci poodhalí zákulisí vyjednávání daného přestupu, kde hrál důležitou roli právě zmiňovaný David Beckham. O Messim v dokumentu říká, že je v současnosti jedním z nejlepších hráčů na světě.
Messi Meets America: trailer | Apple TV+
Messiho angažmá ve floridském klubu je mimořádné hned z několika důvodů. V USA neplatí „evropský“ fotbal z fanouškovského pohledu a zájmu za sport číslo jedna, nejde do něj tedy tolik peněz jako do basketbalu, amerického fotbalu či hokeje. Messiho příchod do Miami má za úkol to vše změnit, v což doufají majitelé klubu a čelní představitelé tamní fotbalové ligy, která seriál spoluprodukovala.
Severoamerická platforma Apple TV+ v rámci svého streamingu uvede první tři díly z šesti. Jedním z výkonných producentů série Messi Meets America je Tim Pastore stojící za Oscarem oceněným sportovním dokumentem Free Solo. Apple TV+ se na Messiho zaměří i v dalším připravovaném pořadu, který bude sledovat kariéru slavného argentinského hráče na mistrovství světa. Ta v jeho případě vyvrcholila loni v Kataru, kde Argentinu dovedl k titulu.
Messi Meets America
Messi Meets America | Apple TV+
Lionel Messi je 36letý argentinský fotbalista, který má na kontě tituly mistra světa, Jižní Ameriky, je sedminásobným držitelem ceny Zlatý míč a šestinásobným držitelem Zlaté kopačky. Za FC Barcelona čtyřikrát triumfoval v Lize mistrů UEFA a během kariéry odehrál přes tisíc zápasů. Je držitelem řady rekordů v národních ligách i v Lize mistrů UEFA.
zdroje: Kinobox, iSport, The Sporting News