Rick a Morty se chystají na sedmou sezónu v potemnělém duchu a bez vyhozeného dabéra

Rick a Morty se chystají na sedmou sezónu v potemnělém duchu a bez vyhozeného dabéra
Rick a Morty | Adult Swim
Rick a Morty
Rick a Morty
89%
Show, již pro vtipné začleňování složitých fyzikálních teorií obdivuje třeba Elon Musk, se v posledních letech ocitla nad propastí. Její spolutvůrce a dabér několika titulních postav Justin Roiland dostal od studia Adult Swim vyhazov, jelikož na jeho hlavu dopadalo stále víc obvinění z nevhodného chování a obtěžování žen. To však tvůrce neodradilo, a byť dosud nezveřejnili jména nových dabérů, kteří budou muset navázat hlavně na Roilandův osobitý přístup k nasávajícímu a krkajícímu Rickovi, nová série je hotová jen rok po premiéře dosud poslední šesté.
Rick a Morty | Adult Swim
Rick a Morty sice dostanou nové hlasy, které budou dle informací poskytnutých tvůrci na letošním Comic-Conu v San Diegu odpovídat těm dosavadním, ráz seriálu se nicméně zachová. Respektive jeho postupné potemňování, což dokumentuje čerstvě vydaný trailer. Ten se skládá ze série akčních scén, v nichž Rick likviduje zlé verze sebe samotného v různých dimenzích. A stále jej přitom sžírají vzpomínky na ženu, o níž za tragických okolností přišel a přijal cynický pohled na existenci.
Série si pravděpodobně zachová epizodický charakter, avšak plné soustředění upoutávky na Ricka naznačuje primární rozvíjení jeho osobní linie. Ostatní členy rodiny včetně Mortyho moc nevidíme, ale nikdo samozřejmě nebude chybět. První slova zazní až v závěru videa, kdy nás Rick typickým probořením čtvrté stěny zve na sedmou sérii. A jestliže jeho a Mortyho hlas v tu chvíli patří novému dabérovi, rozdíl oproti Roilandovi je sotva postřehnutelný.