Poctivá ukázka ze seriálového prequelu Johna Wicka nešetří akcí ani stylovými padouchy

Poctivá ukázka ze seriálového prequelu Johna Wicka nešetří akcí ani stylovými padouchy
Hotel Continental | Peacock
Tři hodiny krimi spektáklu slouží nejen jako spin-off, ale zároveň i prequel ságy o Johnu Wickovi. V centru dění se ocitne postava Winstona Scotta, kterou si ve filmech zahrál Ian McShane. Její mladší verzi zde ztvárňuje Colin Woodell a právě on se bude pokoušet propracovat až do vedení newyorské pobočky Continentalu, tedy do bezpečného útočiště pro nájemné zabijáky.
Hotel Continental: trailer | Peacock
Z dalšího obsazení zaujme ještě angažování Mela Gibsona a fanoušci historie se mohou těšit na proplétání wickovského fikčního univerza se skutečnými dobovými událostmi, včetně nárůstu ekonomické moci mafie či tzv. zimy nespokojenosti, kdy na přelomu let 1978 a 1979 docházelo ve Velké Británii k rozsáhlým stávkám.
Hotel Continental
Hotel Continental
74%
Zveřejněná ukázka láká na spoustu zákulisních mafiánských pletich a vyřizování si účtů mezi postavami u moci, naštěstí však nechybí ani notná dávka toho, co je na sérii o Johnu Wickovi vyzdvihováno nejvíce – tedy vtahující akční sekvence. O ty se navíc postará panoptikum na první pohled bizarních zabijáků, takže jejich konfrontace si určitě zachovají patřičný nadhled. Snad to tedy půjde i bez přítomnosti Keanu Reevese, hlavní tváře a tahouna celé franšízy.
Hotel Continental
Hotel Continental | Peacock
První díl minisérie The Continental se objeví na streamovací službě Peacock 22. září, další dva by měly vyjít v týdenních rozestupech. Do té doby se můžete podívat na žebříček nejlepších letošních seriálů z nabídky streamovacích platforem.