Sexuální výchova v září vyvrcholí čtvrtou řadou. Trailer opět slibuje skvělý humor

Sexuální výchova v září vyvrcholí čtvrtou řadou. Trailer opět slibuje skvělý humor
Sexuální výchova | Netflix
Sexuální výchova
Sexuální výchova
84%
Vypadá to, že se můžeme těšit na řadu změn. Otis (Asa Butterfield), Eric (Ncuti Gatwa) a ostatní ze střední v Moordale nastupují na jinou školu a opět se chystá otevření sexuologické poradny. Jean (Anderson) se stará o dítě, někdejší ředitel Groff (Alistair Petrie) řeší svůj sexuální život a s ním i všichni kolem, ať už jsou hetero nebo patří do LGBTQ+ komunity. A protože se jedná o poslední sezónu, dozvíme se také, jak to dopadne s náklonností Otise a Maeve.
Sexuální výchova: teaser trailer na 4. sérii | Netflix
Na konci třetí řady měla Maeve (Emma Mackey) namířeno do USA, takže její budoucnost jejího vztahu s Otisem zůstala otevřená. Eric se zaměřil na nové životní období věnované seberealizaci a jeho přítel Adam (Connor Swindells) v sobě objevil vášeň pro práci se psy. Protože se však rozešli, zůstáváme v nejistotě i ohledně jejich vzájemných sympatií.
Ve čtvrté řadě se nevrátí Olivia (Simon Ashley), která se mezitím upsala Bridgertonovým, nicméně její postava nebyla v seriálu tolik výrazná. Chybět bude i Ola (Patricia Allison), která dřív chodila s Otisem a později s Lily. A protože se moordaleská střední prodala, zmizí i její poslední ředitelka Hope Haddon (Jemima Kirke).
Poslední řadu Sexuální výchovy můžeme na Netflixu vyhlížet 21. září, téměř dva roky po té předchozí. A protože její poslední díl skončil cliffhangerem, můžeme se těšit, co se stane dál a jak se jednotlivé dějové linky našich oblíbených postav uzavřou.
Mezitím se můžete podívat na žebříček nejlepších seriálů na Netflixu.