Papírový dům servíruje spin-off. Berlín se svou partou bude znovu loupit

Papírový dům servíruje spin-off. Berlín se svou partou bude znovu loupit
Berlín | Netflix
Seriál Papírový dům, jinak též Money Heist nebo La Casa De Papel, patří mezi největší a rovněž nejúspěšnější projekty Netflixu. Během prvního týdne vysílání v roce 2017 dosáhl celkem 190 milionů hodin sledování, v prosinci 2021 pak skončil pátou sezónou. Loni vznikl rovněž úspěšný jihokorejský remake Papírový dům: Korea. Fanoušci a fanynky tohoto seriálu se teď můžou těšit na španělský spin-off Berlín. Premiéra je údajně naplánovaná na 29. prosince letošního roku, nicméně Netflix zatím toto datum nepotvrdil.
Berlín: 2. teaser trailer | Netflix
Spin-off je pojmenovaný po postavě Andrése de Fonolossy, který si přezdívá Berlín. Papírový dům v poslední sezóně odvyprávěl jeho příběh, nicméně stále zanechal publikum v nejistotě ohledně jeho dalších trajektorií. Prozatím o něm víme to, že má pět exmanželek a že hlavní hrdina Profesor je jeho bratrem. Fanoušci a fanynky se na internetu dožadují dalších informací, které s největší pravděpodobností vyplní chystaný seriál.
Děj spin-offu Berlín se bude odehrávat ještě před událostmi zobrazenými v Papírovém domě, kdy Andrés de Fonolossa prožíval zlaté časy. Se svojí partou se tenkrát sešel v Paříži, aby naplánovali neuvěřitelně drzou loupež. V dalších rolích se objeví Michelle Jenner (Keila), Begoña Vargas (Cameron), Julio Peña (Roi), Tristán Ulloa (Damián) a Joel Sánchez (Bruce).
Dále se podívejte na přehled nejlepších seriálů na Netflixu.