Prequel k Cizince již odtajnil, o čem seriál bude

Prequel k Cizince již odtajnil, o čem seriál bude
Cizinka | Starz
Outlander: Blood of My Blood bude vyprávět příběh lásky Jamieho rodičů Briana Frasera a Ellen MacKenzie. Autorem seriálu není nikdo jiný než Matthew B. Roberts, producent a scenárista Cizinky.
Konzultantkou pořadu by měla být spisovatelka Diana Gabaldon, i když sama přiznala, že netuší, v jakém rozsahu a kdy se na projektu skutečně začne pracovat. Takže ačkoli knihu o Jamieho rodičích skutečně píše, neví, zda scénář bude vycházet z jejího díla, nebo jestli se filmaři nechají pouze inspirovat a nejdůležitější body s ní budou konzultovat.
prequel-k-cizince-jiz-odtajnil-o-cem-serial-bude
Cizinka | Starz
Kdy se seriál Outlander: Blood of My Bloodzačne natáčet, zatím nikdo neprozradil. Tajemstvím je v tuto chvíli i herecké obsazení. Většina milovníků seriálu Cizinka ale doufá, že by se v jeho příběhu mohlo najít místo i pro malého Jamieho.
Seriál Cizinkabudepokračovat sedmou řadou, jejíž natáčení je v plném proudu. Premiéra nových šestnácti dílů publikum čeká buď na konci letošního roku, nebo na začátku roku 2023.

Kinobox: Největší monstra na světě jsou muži, říká tento šílený horor

Tato recenze je trochu výjimečná. Vznikla úplně spontánně bez scénáře a obsahuje spoilery, jak film dopadne. Vzhledem k tomu, že ale hodně lidí tápe, co měl konec znamenat, snad bude užitečná.