Představitel Deadpoola koupil jeden z nejstarších fotbalových klubů světa a vyvedl jej z prekérní situace. O mimořádném činu vznikl dokumentární seriál

Představitel Deadpoola koupil jeden z nejstarších fotbalových klubů světa a vyvedl jej z prekérní situace. O mimořádném činu vznikl dokumentární seriál
Welcome to Wrexham | FW Networks
Nový dokumentární seriál Welcome to Wrexham stanice FX Networks vám dokonce prozradí, jak k tomu došlo a co Ryan vlastně dělá, když je v zemi javorového listu, zatímco jeho tým v malém dělnickém městě ve Walesu.
Venku je první oficiální trailer, který si můžete prohlédnout níže. A nebojte, svérázný hercův humor rozhodně chybět nebude. Ryan ale není jediným majitelem klubu, koupi uskutečnil spolu s americkým hercem Robem McElhenneym. V roce 2020 se stali majiteli krachujícího týmu Red Dragons, třetího nejstaršího fotbalového týmu na světě. Ani jeden z nich nemá zkušenosti s tím, jak to kolem takového klubu funguje, ale oba mají jasno, chtějí tým dovést ke slušnému umístění v lize a zajistit pro hráče finance.
Seriál startuje na FX 24. srpna a k dispozici by měl být vždy o den později i na službě Hulu. Každý týden budou pro diváky připraveny dva díly po sobě, kolik se jich ale celkem promítne, nevíme. Každopádně FX už si prý již nyní objednalo druhou sérii.
A pokud někoho napadlo, že koupit si fotbalový tým kvůli netradiční reality show je poměrně úlet, má jistě pravdu, ovšem otázkou je, zda to oba pánové skutečně dělají kvůli tomu, nebo se jen rozhodli, že je to skvělá reklama a způsob, jak sehnat sponzory a svůj chlapecký sen prostě uskutečnit pomocí toho, co je živí. Navíc ten kdo zná Ryana Reynoldse ví, že ten muž nedělá nic jen tak a že charita hraje v jeho životě nesmírně důležitou roli!
Vítejte ve Wrexhamu
Welcome to Wrexham | FX
Herci tým koupili v roce 2020, kdy se Red Dragons v národní lize umístily dvacátí ze čtyřiadvaceti týmů, rok nato už byli v lize osmí a v právě probíhající sezóně jim patří průběžná druhá příčka. Vypadá to tedy, že se změny na týmu podepsaly pozitivně.
Fanoušci se každopádně smějí a přemýšlejí o tom, jak by to dopadlo, kdyby si nějaký konkurenční tým koupil Hugh Jackman. S Reynoldsem by si pak mohli dávat kapky i na hřišti.