Seriál Stranger Things se konečně vrací na Netflix

Seriál Stranger Things se konečně vrací na Netflix
Stranger Things (2016) | Netflix
Seriál se na Netflixu stal velice úspěšným již v roce 2016, kdy se na streamovací platformě objevil poprvé, od té doby jeho sláva stále roste. Jedná se o zatím třísezónový sci-fi seriál od tvůrců Matta a Rosse Dufferových. Hlavní postavou je dívka jménem Eleven, jež má telekinetické a telepatické schopnosti. V malém městě zvaném Hawkins dojde k několika nevysvětlitelným událostem včetně zmizení školáka. Do té doby klidná komunita se rázem musí vypořádat s věcmi odporujícími zdravému rozumu. Aby toho ale nebylo málo, Eleven a ostatní musí čelit řadě vládních spiknutí.
serial-stranger-things-se-konecne-vraci-na-netflix
Stranger Things (2016) | Netflix
Třetí sérii Stranger Things mohli divačky a diváci vidět již před třemi lety, od té doby netrpělivě čekají na pokračování. Nyní Netflix konečně uveřejnil datum pokračování seriálu. Budete nadšení. První část nové sezóny budete moci zhlédnout již 27. května, druhou pak 1. července.
Pokud si dobře vzpomínáte na závěrečný díl třetí sezóny, jistě si vybavíte bitvu u Starcoutu. Jim a Joyce se dostali do tajné ruské základny zvané Starcout a chystali se uzavřít bránu do světa zvaného Vzhůru nohama. Mezitím se odtamtud snažili dostat Nancy, Will, Lucas, Jonathan, Max, Eleven a Mike, jejich odchod byl ale zhacen. Největší monstrum ze Vzhůru nohama dorazilo do Starcoutu a hrdinové měli jasno v jedné věci – pokud průchod nezapečetí, nikdo nepřežije.
serial-stranger-things-se-konecne-vraci-na-netflix-4
Stranger Things (2016) | Netflix
Příběh čtvrté série začne zhruba šest měsíců po skončení bitvy a hlavní hrdinové se úplně poprvé rozdělí. Eleven s Willem se přestěhují z města Hawkins do Kalifornie a Hooper bude pokládaný za mrtvého. Děj by se měl odehrávat na čtyřech odlišných destinacích, jedna z nich by podle prvních teaserů měla být v Rusku. Podle nejnovějších informací by se nemělo jednat o poslední sérii. Podle tvůrců seriálu, bratrů Dufferových, bychom se měli dočkat alespoň pěti řad.
Herecké obsazení se ani ve čtvrté sérii nezmění. Diváci se můžou těšit na známé tváře. Roli Eleven se opět chopí Millie Bobby Brown, Mikea ztvární Finn Wolfhard, Lucase Caleb McLaughlin, Dustina Gaten Matarazzo, Willa Noah Schnapp, Maxe Sadie Sink, Steva Joe Keery, Nancy Natalia Dyer, Jonathana Charlie Heaton, Robin Maya Hawke a v roli Joyce opět uvidíte Winonu Ryder.
Na závěr přinášíme rekapitulaci veškerých teaserů a trailerů ke čtvrté sérii. Tak co? Těšíte se?

From Russia with love… (2020)

Stranger Things

Eleven, are you listening? (2021)

Druhý teaser byl uveřejněn na jaře roku 2021.
Stranger Things

Stranger Things 4 | Creel House (2021)

Třetí teaser byl publikován během minulého podzimu.
Stranger Things

Stranger Things 4 | Welcome to California (2021)

Třetí a poslední teaser ke čtvrté sezóně
Stranger Things

Stranger Things 4 | Sneak Peek (2021)

Vyjma všech teaserů vyšlo ještě krátké sneak peak video, jež ukazuje první kompletní náhled na sezónu.
Stranger Things