Xena a Gabriela znovu spolu - legendární dvojka se sešla v novém seriálu a dámy pořád vypadají skvěle!

Xena a Gabriela znovu spolu - legendární dvojka se sešla v novém seriálu a dámy pořád vypadají skvěle!
Xena | MCA Television
Alex musí skloubit běžné životní starosti s řešením zločinů a ne vždy jí to jde lehce. Navzdory poměrně banálnímu základu si seriál od fanoušků odnesl velmi slušné známky a je tedy v přípravě druhá série. A protože diváckých lákadel není nikdy dost, rozhodli se producenti show přizvat jako hvězdného hosta do jedné z epizod právě natáčené druhé řady Renée O'Connor, s níž Lawless před dvaceti lety tvořila jednu z nejpamátnějších televizních dvojic.
Jak to "Gabriele a Xeně" bude po letech slušet, to ukazují fotky z natáčení:
xena-a-gabriela-znovu-spolu-legendarni-dvojka-se-sesla-v-novem-serialu-a-damy-porad-vypadaji-skvele-1
xena-a-gabriela-znovu-spolu-legendarni-dvojka-se-sesla-v-novem-serialu-a-damy-porad-vypadaji-skvele
Pro dámy jde o první pořádné setkání od ukončení seriálu v roce 2001 (pokud tedy nepočítáme minutovou společnou scénu v akční komedii Bitch Slap z roku 2009). O'Conner si v My Life Is Muder zahraje jistou Clarissu Kleinovou, wellness guru, s níž Lawless Alex zkříží své vyšetřovací cesty.
A jak je na tom případný návrat samotné Xeny ? i ten je prý pořád ve hře. Pokud by ale na něj skutečně došlo, mají Lawless i O'Conner jasno - tentokrát už by se neskrývalo, že Xena a Gabriela nejsou jen kamarádky (seriál mimo jiné proslul lesbickým podtextem u vztahu hlavních hrdinek).

Trailer na první sérii My Life Is Murder:

My Life Is Murder