Kurevská nakládačka

49%
Kurevská nakládačka
Plakát traileru

Připojte se k akční jízdě/seznamte se s komandem tří nejkrásnějších žen, jaké jste kdy ve filmu viděli! Hel, Trixie a Camero jsou opravdové sexbomby, které vedle svých vnadných křivek ovládají také všechny typy zbraní a pěstní souboje. Společně hledají v poušti diamanty v hodnotě 200 milionů dolarů, aby mohly začít své životy od začátku. Jednoduchý plán se ale zkomplikuje, když se proti nim postaví největší lotři místního podsvětí. Nenechte si ujít tuto atraktivní podívanou plnou skvělých comicsových triků a zběsile nádherných žen! (oficiální text distributora)




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
8
Ano, je to po dějové stránce neskutečně blbý film, ale na druhou stranu mi připadá, jako by vypadl ze známého společného projektu Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze. Efektové, akční a v rolích pohledné sexy dračice, které jsou krásné za každých okolností. Je jedno, jestli jsou nalíčené, nebo zasviněné od kolomazu či nafty. Chlap pořád nad tím pohledem slintá. Videoklipová vizualizace dodává více na zábavnosti. A o to se jedná především. Akční zábava, u kterého je zakázáno přemýšlet a hledat nelogičnosti. Jinak se to prostě sledovat nedá.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Kupodivu to není jen tupá přehlídka nahých dívčin, ale má to něco jako děj, akci (ta rozhodně stojí za to) a cool finále (lehce vykradené ze slavné Singerovky z 90. let). Každopádně tahle věc je docela nad věcí a své poslání "pobavit" splňuje dokonale. 7.5/10
Fingon
16 886 bodů
6
Nuda, napůl odehraná před renderovaným pozadím a napůl v jediném reálném setu na poušti, kde si holky dávají do tlamy a krev cáká.

Dodatečné informace

Původní název:
Bitch Slap (více)
  • USA Kurevská nakládačka
  • USA Bitch Slap
Země původu:
USA
Tržby:
0,2 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Kurevská nakládačka je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch