Největší vesmírnej frajer se vrátí na televizní obrazovky!

Největší vesmírnej frajer se vrátí na televizní obrazovky!
Alf | NBC
Alf byl opravdu skvělá postava. Vtipná, dojemná, charismatická a to se přitom bavíme o "pouhé" loutce! Jenže byla tak skvěle udělaná, že tohohle bláznivého vesmířana milovali diváci všech věkových kategorií. Dospělé bavil smyslem pro humor, děti svou roztomilostí (kdo vyrůstal v devadesátých letech, ten měl Alfa s největší pravděpodobností doma v plyšové verzi).
Byl to TAK dobrý tahoun, až to dělalo velké problémy během natáčení, protože herci "z masa a kostí" nečekali, jak si plyšová hračka urve celou show pro sebe a oni budou jen za křoví. Seriál měl celkem čtyři série a na americké stanici NBC běžel mezi lety 1986 až 1990. V roce 1996 vznikl též celovečerní film, který byl již o poznání slabší a tím Alfova cesta skončila.
Nyní by se měl po téměř 30 letech vrátit na obrazovky. V nových dílech zamíří Alf k nové rodině, přičemž u toho měli být i scenáristé původní série Tom Patchett a Paul Fusco, který postavě propůjčil i hlas. Právě Fusco dva roky zpátky Alfa připomněl divákům, když "zahostoval" v seriálu Mr. Robot:
Reboot Alfa vzniká pod hlavičkou televizní divize Warner Bros. a asi nejdůležitější otázkou pro fanoušky je, jak bude fyzicky vypadat. Kdyby se jelo podle "tradičních" pravidel, čekala by nás nějaká modernější verze. Osobně ale doufám, že na ni nedojde, protože původní podoba je dle mého dokonalá (ale jasně, mluví ze mě nostalgie, protože jsem na Alfovi vyrůstal).
nejvetsi-vesmirnej-frajer-se-vrati-na-televizni-obrazovky
Alf | NBC