Castle na zabití oficiálně končí, devátá sezóna nebude

Castle na zabití oficiálně končí, devátá sezóna nebude
Stanice ABC proto přišla s nečekaným řešením: v deváté sérii se bude šetřit a proto se vypustí jedna z nejdražších položek - Kate Backett v podání Stany Katic. Fanoušci na to reagovali podle očekávání dost bouřlivě. Vždyť právě chemie mezi ní a Castlem seriál takzvaně udělala. Kolovaly i spekulace, že si Katic a Nathan Fillion začali po letech lézt na nervy a proto herečka odchází. Ať je pravda jakákoli, její propuštění ze seriálu vyvolalo velkou vlnu nevole.
V ABC se nějakou dobu tvářili, že si sólovou sérii s Castlem střihnou (ostatně, herec má na devátou sezónu podepsanou smlouvu). Nakonec z toho nic nebude. V ABC udělali finální rozhodnutí a seriál osmou sérii skončí. To znamená, že příští pondělí bude odvysílán úplně poslední díl seriálu Castle na zabití. Níže se můžete podívat na trailer na zmíněnou epizodu.
Asi jde o moudré rozhodnutí. Jakkoli mi bude Castle se svou nakažlivou dětinskostí chybět (nemluvě o jeho dceři, ale to už je taková osobní věc), on a Kate k sobě zkrátka patří a je dobře, že seriál ukončí bok po boku.