Spin-off seriálu 24 hodin našel nového Jacka Bauera

Spin-off seriálu 24 hodin našel nového Jacka Bauera
Show ponese název 24: Legacy, což je očividně inspirováno Bournem bez Bournea s Jeremym Rennerem. Možná je škoda, že se nebude jmenovat například CTU. Ostatně, model 24 dílů padl s poslední sezónou Dnes neumírej s Kieferem Sutherlandem a i spin-off bude mít pouhých 12 dílů.
Ale to není ten největší problém, s nímž se bude muset nová série vypořádat. Sutherland byl jednoznačně tím hlavním důvodem, proč 24ka vůbec fungovala. Ošlehaný veterán s pochybnou minulostí, jemuž jste věřili vztek, bolest, auru Supermana i odhodlání udělat vše pro svou věc - Jack Bauer se lehce mohl stát karikaturou, ale Sutherland ho prodal. Novým hrdinou bude Eric Carter, taktéž muž s problematickou minulostí, vojenský hrdina, který se usadí ve Virginii se svou ženou Nicole a dohoní ho jeho minulost. Aby se z problému dostal, požádá o pomoc CTU (protože celá situace bude mít přirozeně větší dopad a mohla by ohrozit všechny Američany).
A teď k té problematické části. Erica si zahraje Corey Hawkins, který vypadá spíš jako skautík z nedělní školy než drsňák, jemuž by chtěl divák fandit.
spin-off-serialu-24-hodin-nasel-noveho-jacka-bauera
Tohle je opravdu nevděčné střídání a Hawkinsovi ho upřímně nezávidím. On samozřejmě nemůže za to, že si ho stanice vybrala pro roli nového Jacka Bauera. Pouští se ale do boje, který bude obtížné nejen vyhrát, ale ustát i remízu. Zatím není jisté, kdy bude mít 24: Legacy v televizi premiéru.