Dočkáme se oblíbeného agenta Coulsona i ve Strážcích Galaxie?

Dočkáme se oblíbeného agenta Coulsona i ve Strážcích Galaxie?
Clark Gregg
Sice to na počátku byla role malá a jen tři scény dlouhá, ale postupem času se tento, dnes již fanoušky milovaný agent začal objevovat ve většině marvelovek, včetně velké role v Avengers. To ale není všechno. Agent Coulson totiž hned po marvelovské týmovce, spojené proti Lokimu, dostal i vlastní TV seriál, jenž nedávno dokončil první sérii. Druhá již byla potvrzena dříve, takže se na začátku příštího roku můžeme těšit na další nášup komiksových epizod.  
Další řádky obsahují spoilery. Ti z vás, kteří nejsou se seriálem či druhým dílem Captaina Americy seznámeni, ať čtou jen na vlastní zodpovědnost. 
Agenti S.H.I.E.L.D.u překvapovali svou návazností na Marvel filmy a předešlé události v jejich vesmíru, především finále řady, které se soustředí na závěr Captaina Americy 2, je ale grandiózním propojením a vyvolává řadu otázek.
Coulson je teď vlastně ředitelem ničeho a spoléhá na něj obrovská hromada lidí. Sám Gregg o pokračování show prozradil, že agent je tak trochu v koncích, ale že se o jeho osud určitě nemusíme bát. Poté odmítnul potvrdit či vyvrátit, zda bude nalezený záhadný mimozemšťan hrát nějakou roli v nadcházejícím marvelovském snímku Strážci Galaxie. Podle spekulací by mohlo jít o Kreea, který se v komiksovém světe "Strážců" vyskytuje.
je-zivot-agenta-coulsona-spjat-i-se-strazci-galaxie
No a kdyby mimozemšťan v očekávaných Strážích Galaxie byl, nepochybně by se ukázal i agent Coulsen. Fanoušci by tímhle cameem určitě nepohrdli.