Marvelovský S.H.I.E.L.D. se přesouvá na stanici ABC (aktualizováno)

Marvelovský S.H.I.E.L.D. se přesouvá na stanici ABC (aktualizováno)
Samuel L. Jackson
Ve filmech nejlépe "obyčejné agenty" prezentoval Phil Coulson, který se dočkal výrazného prostoru v Avengers (2012) a u mnohých diváků je v rámci obliby na stejném stupni, jako superhrdinové (a superpadouši).
Seriál, jenž se bude vysílat na již zmíněné stanici ABC, je pod přísnou kontrolou režiséra Avengers Josse Whedona a měl by pojednávat o centrálním vedení tajné organizace S.H.I.E.L.D.u. V seriálu se nám znovu představí agent Coulson hraný sympatickým Clarkem Greggem. Stanice doufá, že prvního promo videa bychom se mohli dočkat již po odvysílání závěrečné epizody Once Upon a Time.
marvelovsky-shield-se-presouva-na-stanici-abc-1
Dalších rolí se ujali (poměrně neznámí) herci a herečky Ming-Na, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Brett Daltona Iain De Caestecker.
UPDATE: Je vidět, že Marvel nehodlá nic ponechat náhodě. I přes hromadu neznámých herců to vypadá (jak jen to může z 30 vteřinového televizního spotu vypadat), že se casting velice povedl a Clark Gregg dává upoutávce a zároveň i S.H.I.E.L.D. týmu patřičnou dávku zábavnosti i respektu.
Agents of S.H.I.E.L.D.