Potvrzeno: V další fázi Marvelu se dočkáme mravenčího muže a divného doktora

Potvrzeno: V další fázi Marvelu se dočkáme mravenčího muže a divného doktora
Avengers
A v té fanoušky komiksového světa čeká hned několik novinek. První z nich je Ant-Man a druhou Dr. Strange. Ant-Man bude v režii talentovaného Edgara Wrighta (Jednotka příliš rychlého nasazení / 2007, Scott Pilgrim proti zbytku světa / 2010) a premiéra je v plánu na 6. listopadu 2015. Jeden z hlavních šéfů Marvelu Kevin Feige poskytl na toto téma rozhovor pro MTV.
v-dalsi-fazi-marvelu-se-dockame-mravenciho-muze-a-divneho-doktora
"Ant- Man je rozhodně součástí fáze tři," nechal se slyšet Feige. "Stejně jako Iron Man 3 se bude odehrávat uprostřed světa Marvelu, ale současně ale nezapře rukopis Edgara Wrighta. Ant-Man je snímek, který má původ u Edgara a spoluautora scénáře Joe Cornishe. Samozřejmě je součástí našeho komiksového světa, ale úplně jiné oblasti, než co jsme doposud viděli."
Postava Ant-Mana se poprvé objevila v šedesátých letech v komiksu Tales od Astonish, ale ve filmu bude mít originální příběh, jehož autory jsou zmínění Wright, Cornish a Jack Kirby. Těšit se prý můžeme na špionážní zápletku. 
Další fáze, které Marvel plánuje, půjdou již známým hrdinům více pod kůži a samozřejmě se objeví i nějaké nové postavy. "Mnoho příběhů, které vyprávíme, se točí kolem hlavních postav z Avengers," vysvětlil tyto plány Feige. "Všechny tyto postavy čeká veliký vývoj a to pro diváka překvapivým způsobem. Stane se tak v dalším filmu o Kapitánovi Amerika, v druhém Thorovi a samozřejmě i v Iron Manovi 3 a teprve pak je pošleme do dalších Avengers. Ant-Man je jediný zatím oficiálně oznámená nová sólovka, ale nemusíte jít daleko, abyste uhádli, o jakých dalších hrdinech uvažujeme."
v-dalsi-fazi-marvelu-se-dockame-mravenciho-muze-a-divneho-doktora-2
Jedním z nich je i Doctor Strange. "Je to skvělá, originální postava, ale je úplně odlišný od všeho, co máme," odpověděl Feige na dotaz ohledně snímku, který Marvel plánuje již několik let.
Na scénáři k Doktorovi již pracují Thomas Dean Donnelly (Kovbojové a vetřelci /2011) a Joshua Oppenheimer. Jen dodám, že postava Dr. Strange vznikla takto - Stephen Strange je sobecký newyorský chirurg, který po automobilové nehodě ztratí své operatérské schopnosti. Přichází těžké časy a tak se doktor rozhodne, že navštíví léčitele jménem The Ancient One v Himalájích a naučí se, kde čerpat psychické síly. Během doby, kdy poznává sám sebe, se snaží zastavit přisluhovače zla Barona Morda. Stephen se nakonec naučí ovládat tajemné síly a vrhá se do boje proti zlu a zločincům.
v-dalsi-fazi-marvelu-se-dockame-mravenciho-muze-a-divneho-doktora-1
Nuže, plány by byly. Teď je jen uskutečnit k obrazu lačných fanoušků. Co Vy na to, jakého dalšího hrdinu od Marvelu byste si dali jako filmovou postavu?