Bryan Singer se rozhovořil o svých mutantech a nadhodil pár pěkně šťavnatých soust!

Bryan Singer se rozhovořil o svých mutantech a nadhodil pár pěkně šťavnatých soust!
Budoucí minulost je jedinečná v tom, že spojí oba herecké týmy dohromady, ale její děj bude viditelně ovlivňovat i to, co se odehraje v Apocalypse.
"Události, které se stanou v tomto filmu, vyvolají to, co se stane příště," uvedl doslova Singer a dal tak jasně na srozuměnou, že mutanty v čele s Michaelem Fassbenderem, Jennifer Lawrence a Jamesem McAvoyem čekají následky toho, co učiní pro svou "lepší budoucnost". Co by to jen mohlo být?
bryan-singer-se-rozhovoril-o-svych-mutantech-a-nadhodil-par-pekne-stavnatych-soust-1
"Vždy mě zajímalo, co si museli o mutantech myslet lidé v prastarých dobách, bez veškeré vědy a tak," naznačil Singer. " A co víc, co si o sobě mysleli samotní mutanti? Čím si mysleli, že jsou? Bohové, titáni, andělé, démoni? A pokud takoví mutanti existovali, co se s nimi stalo, přežil alespoň jeden z nich?" Tak a teď babo raď, že? Můžeme si tipovat, odhadovat a vymýšlet teorie a to je asi tak to jediné, co s tím můžeme dělat. :-)
Singer však touto nadhozenou vějičkou ještě neskončil...
Pokud jste viděli posledního Wolverina, můžete pokračovat ve čtení. Pokud ne a teprve se na snímek chystáte, číst přestaňte, neboť následující text obsahuje spoilery, které by vám zážitek z Wolverina mohly zkazit!
Hugh Jackman
Ve výše zmíněném snímku se Wolverine utkal s nepřítelem jménem Silver Samuraj a nešlo o nic příjemného. Oblíbený komiksový hrdina si skutečně zakusil své a sáhl si až na samotné dno fyzických i psychických sil. V jedné z nejdůležitějších scén navíc přišel o svá pověstná kovová ostří, která nakonec nahradily drápy kostnaté. Jenže ouha, fanouškům-pátračům neuniklo, že ve snímku X-Men: Budoucí minulost, který na události z Wolverina navazuje, už má své drápy opět z blyštivého adamantia. Ptáte se, jak to?
Fanoušci se zeptali samotného Bryana Singera, který naznačil, že s tím má co dočinění Magnetova schopnost ovládat kovy. Magneto by podle všeho mohl Wolverinovy drápy opět obnovit... možná i díky tomu, že v Budoucí minulosti bude jejich vztah dosti odlišný a poprvé se ocitnou na jedné lodi. Pro skutečné fanoušky a odborníky přes komiksy to není žádná novinka, ale vězte, že v komiksech dokáže Magneto dostávat adamantium z Wolverinova těla i molekulu po molekule... Ani si nechci představovat, jak to bolí, ale možná, že tudy povede cesta k Wolverinovým nožům.