Převezme režisér G.I. Joe: Odveta po J.J. Abramsovi Star Trek?

Převezme režisér G.I. Joe: Odveta po J.J. Abramsovi Star Trek?
Režisér Jon M. Chu začínal s tanečními filmy (dva díly Let's Dance) a ještě před dvěma lety byl jeho největším kariérním úspěchem dokument mapující koncert Justina Biebera. Tehdy nikdo nechápal, proč právě jemu spadla do klína režie G.I. Joe. Chu však všechny překvapil a natočil překvapivě použitelný letní akčnák. A očividně potěšil i producenty, neboť se Chu dostal na zkrácený seznam možných režisérů pro Star Trek 3.
J.J. Abrams
Přirozeně není sám. Studio má v hledáčku ještě Joea Cornishe (Útok na věžák), Justina Lina (poslední díly Rychle a zběsile) a Brada Birda (Mission: Impossible – Ghost Protocol). Vidíte správně, že je Abrams ze hry, ale s tím se dalo čekat, když se upsal sedmému dílu Star Wars.
Roberto Orci a Alex Kurtzman znovu napíší scénář, tudíž minimálně z hlediska příběhu bysme se neměli dočkat žádných zbytečných experimentů. Jak to dopadne s režií, toť otázka. Který z kandidátů je Váš favorit?
Víte že...
... jedním z těch, kdo si poprvé všimli Chuova talentu, byl samotný Steven Spielberg? Zaujal ho svým kraťasem "When the Kids Are Away".