Mel Gibson potvrzen jako záporák pro Expendables 3, Steven Seagal je ve hře

Mel Gibson potvrzen jako záporák pro Expendables 3, Steven Seagal je ve hře
Gibson po všech těch „ať tě znásilní černoch“ a „smrt židům“ excesech konečně pochopil, kde je jeho místo. Vykašlal se na mediální vylepšování svojí image (což se stejně nedaří) a začal brát role záporáků. Napřed v Machete a nyní ho Stallone na svém Twitteru potvrdil pro Expendables. Pro Mela půjde o živnou půdu ke comebacku. Padouši jsou vděčná kolonka a bude zajímavé sledovat, jak si Mel v krátké době poradí hned se dvěma charaktery na druhé straně barikády (s ryzími záporáky zatím příliš zkušeností nemá, vesměs se nejdále pohyboval v šedé zóně).
Steven Seagal, Danny Trejo
Machete | Twentieth Century Fox
Neméně zajímavá je i zpráva, že se prý k obsazení hodných (a tedy Postradatelných) připojil Steven Seagal. O toho měl Stallone zájem již v době natáčení jedničky, ale někdejší aikido hvězda byla extrémně rozhádaná s producentem série Avim Lernerem, díky čemuž si nezahrála ani ve dvojce. Těžko říct, co se změnilo, protože i ve třetím díle má Lerner prsty, Seagal je prý přesto obsazen. Pokud je to pravda, pak už si Stallone splnil všechny základní žánrové položky. Zbyl mu vůbec ještě někdo do případné čtyřky?
Mimochodem, ve trojce se mezi hvězdné nováčky Millu Jovovich, Wesleyho Snipese, Nicolase Cage a Jackieho Chana vrátí veterán z jedničky Mickey Rourke. Zkuste mi tvrdit, že se na film s takovým obsazením netěšíte!