Machete zabíjí

55%
Machete zabíjí
Plakát traileru

Machete je zpátky a pouští se se do mise, kterou by nezvládl žádný jiný smrtelník. Bývalý elitní agent je najatý americkou vládou, aby zlikvidoval šíleného obchodníka se zbraněmi (Mel Gibson), který plánuje vypustit smrtící raketu a zabránil tak celosvětové anarchii. (EEAP Film Distr.)




kunafix
kunafix
20 052 bodů
8
Mě je jasné, že soudnej člověk to hned odsoudí, ale i já měl co dělat. Nejhorší je, že už to vůbec není tak vtipné. A že je tam tolik otřesnejch CGI efektů. Nemůžu zpochybnit tu přehnanost snad úplně všeho, ale když už si myslím, že to je přehnané, přijde druhá polovina a teprve zjistím, co to znamená, když je něco přehnané. Můžu se na to zlobit? Ne. Protože to byl záměr. Máme plno filmů, kde to tvůrci myslí vážně. Blbé ale je, že jsem se tentokrát nějak extra nebavil. Přesto je to ale film, kterej bych ve škole dával za povinnou četbu. Aby se všichni přiučili, proč je dobré nebrat si servítky.
lamps
lamps
15 253 bodů
6
Řeknu to asi takhle. Film, který spojuje absurdní scény jako vystřižené z indických akčních béček se sci-fi zápletkou a hromadou přehnaně digitálních a nechtěně srandovních úmrtí, nemůže být kvalitní. Ale kde se píše, že by přehlídka nablýskaných mačet podbarvená přímočarým příběhem a sponzorovaná skupinou snad nejžhavějších hereček současnosti (GAGA fakt nepočítám) nemohla být zábavná a jako velmi svérázná pocta žánru dokonale osvěžující? Rodriguezovo duševní šílenství mě tu každopádně poprvé začalo bavit, prezident Sheen je bezkonkurenční a do polonahé Michelle Rodriguez jsem se už zase zamiloval, přestože tentokrát jsem se vážně snažil soustředit na film. A trojka už je svým námětem natolik vábivá, že snad na mistra Roberta poprvé vyrazím i do kina :D
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Vážně vtipný krvák.

Dodatečné informace

Původní název:
Machete Kills (více)
  • USA Machete zabíjí
  • USA Machete Kills
  • USA Machete zabíja
Premiéra v ČR:
24. 10. 2013
Distributor:
EEAP
Země původu:
USA, Rusko
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
12 mil. USD
Tržby:
15 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Machete zabíjí


Podobné