Osmá série Dextera navnazuje dalším trailerem

Osmá série Dextera navnazuje dalším trailerem
Nový poster nám dává znovu na vědomí, že Dexter není žádným andělem pomsty, nad kterým drží Bůh ochrannou ruku, ale že je obyčejným smrtelníkem jako my ostatní a i přes jeho četné zkušenosti se i on sám může ocitnout na "řeznickém" stole zabalený v balící fólii. Z jeho očí rozhodně vyzařuje, že mu tentokrát půjde o krk (a nejspíš i sestře Deb).
osma-serie-dextera-navnazuje-dalsim-trailerem
Trailer není ničím výjimečný. Upřímně ve mně nevyvolal nějaké větší salvy napětí, ani mě nedonutil se na osmou sérii více těšit, ale možná to je tím, že se Dexter v mých očích za poslední dvě sezóny hrozně změnil a pro mě ve své kvalitě určitě spadl o hodně níže (ale to je jen můj úhel pohledu).
Nicméně, v minutové upoutávce můžeme vidět, že si Dexter bude muset poradit nejen s vystrašenou Deb, kterou se musí snažit přesvědčit o tom, že ho má akceptovat jako závislého na zabíjení, ale i s jistou doktorkou Evelyn Vogelovou, která je v teaseru prezentována tak, že Dexovo tajemství zná.
Dexter
Posledních 10 vteřin spotu je upotávka na jiný seriál, takže až na konci traileru na Dextera uvidíte Lieva Schreibera se zakrvácenou basebalkou v ruce, tak vězte, že jde o kratičké promo na nové televizní drama stanice Showtime, Ray Donovan. Pokud by Vás těch pár vteřin, kde uvidíte Lieva v akci, zaujalo, přikládám i plnohodnotný trailer na tuto nadcházející show.