Daredevil: Pokus č. 2 - má hrdina šanci na pořádný návrat?

Daredevil: Pokus č. 2 - má hrdina šanci na pořádný návrat?
Slepý superhrdina díky tomu tak trochu upadl v nemilost a čekal na další možnost, kdy by mohl zazářit. A ta chvíle je možná tady. Studio Fox, jež vlastní filmová práva na komiks, totiž musí nechat hrdinu „odejít“ zpátky do Marvelu, kde se ho snad ujmou zdatnější tvůrci. Jejich veškerá práva platí jen do 10. října a poté se bude moci Daredevil navrátit do své rodné stáje.
U Foxů by přirozeně zatím platná práva rádi využili. Vzhledem ke svému postoji ale asi otevřeného okna nevyužijí. Ohromný zájem o projekt měl Joe Carnahan (povedený thriller Mezi vlky / 2012), ale jeho nabídka, z níž byla překvapivě cítit atmosféra krimi ze 70tých let, prý studio příliš nenadchla. Škoda. Video, které s tímto záměrem prezentoval, rozhodně zaujme:
Daredevil je již druhým velkým hrdinou, kterého v Marvelu dostanou zpět pod svá křídla od té doby, co začali produkovat své vlastní filmy. Prvním byl v roce 2010 Punisher. Vzhledem k dosavadním povedeným filmovým kouskům od Marvelu můžeme jen doufat, že budou tyto "návraty domů" pokračovat. Možná se jednoho dne pod jednou filmovou střechou sejdou X-meni, Ghost Rider, Fantastic Four a Spider-Man. To by teprve byla pořádná týmovka!
P.S. Kdyby na reboot přeci jen nakonec došlo (ať už od Foxů či pod vedením Marvelu), klidně bych rád znovu viděl Colina Farrella v roli Bullseye.