Začne se natáčet pokračování Star Treku již v září?

Začne se natáčet pokračování Star Treku již v září?
Karl Urban
Karl Urban
Karl Urban
V Paramount Pictures neměli špatných posledních pár let. Transformeři vydělali majlant, Star Trek si také vedl dobře a Marvelovské filmy byly hotovou dojnou krávou. To letošním létem končím. Transformers 3 budou na dlouhou dobu pravděpodobně poslední (Bay se k nim nechal ukecat v podstatě jen proto, aby napravil dojem ze špatně hodnocené dvojky) a v druhé půli roku přestoupí Marvelovské filmy pod Disneyho. Paramount musí oživit nějaké další série, které by v následujících letech vynášely a Star Trek je zcela logicky první na seznamu. Tlak je dokonce tak velký, že už je znám oficiální název dvojky - Star Trek: The Next – a začíná se šuškat o brzkém natáčení.
Za zvěsti o blížícím se natáčení může představitel Dr. McCoye Karl Urban, který řekl, „slyšel jsem, že by mělo natáčení odstartovat buď v září, nebo říjnu tohoto roku“. To nahrává drbům, že Paramount tlačí na J.J. Abramse, aby si letos koukal udělat čas. Hlavní problém je ovšem ve scénáři. Pokud je nám dobře známo, žádný (minimálně dokončený) zatím není.
Osobně se nemůžu dvojky dočkat, protože Abrams se svým týmem nakopl sérii neskutečně adrenalinovým způsobem. Byl bych ale vážně nerad, aby se z toho stala nesmyslná patlanina vinou toho, že by se scénář dopisoval / přepisoval během natáčení. To nikdy nepřinese nic dobrého.