Nejoblíbenější čeští herci 2010

Nejoblíbenější čeští herci 2010
Loňský rok patřil dvojici Ivan Trojan a Eva Holubová. Oba s drtivým náskokem zvítězili nad konkurencí. Druhé místo obsadili Pavel Liška a Hana Maciuchová, na třetím se sešli Karel Roden s Libuší Šafránkovou. Zatímco „na pánech“ vyhráli ryze aktivní herci velkého plátna a tudíž lze hlasy přičíst hitům posledních let, „u dam“ se výsledky rozdělily mezi kino (Holubová), televizi (Maciuchová) a nostalgii (Šafránková). Pokud jste mezi vítězi loňského roku nenašli své favority, můžete to i letos změnit vlastním hlasováním.
nejoblibenejsi-cesti-herci-2010-1
Protože je žijících herců nespočet, není v námi sestavené nabídce úplně každý (byl by z toho pěkně nepřehledný telefonní seznam). Netřeba se ovšem bát, že by se na vaše oblíbence nedostalo. Jednoduchým způsobem je můžete přidat sami, aby pro ně mohli následně hlasovat i další čtenáři. K hlasování je potřeba být přihlášen pod svým uživatelským účtem.
Hlasovat v anketě můžete zde.
Výsledky budou zveřejněny na Slavnostním večeru Českého lva 5. března 2011.
Loňské výsledky najdete zde (včetně výsledků anket "Nejoblíbenější filmová dvojice českého filmu", "Nejlepší český polistopadový film", "Nejoriginálnější český polistopadový film", "Nejlepší česká sci-fi/fantasy všech dob" a "Nejlepší český film roku 2009").