Nejsilnější postavy z Kung Fu Pandy: Je někdo mocnější než hlavní hrdina Po?

Nejsilnější postavy z Kung Fu Pandy: Je někdo mocnější než hlavní hrdina Po?
Kung Fu Panda 4 | NBC
V tomto ohledu je samozřejmě hlavní hrdina Po mistrem, který je neobratným, ale i tak skvělým bojovníkem. Jeho bojový styl nelze zcela přesně definovat, ale přirovnali bychom ho k opilému mistrovi, i když alkohol samozřejmě v dětském filmu nenajdete. Poovy schopnosti jsou často spojené s improvizací a překvapivými manévry, což ho činí těžko předvídatelným a hlavně zábavným soupeřem.
Kung Fu Panda 4
Kung Fu Panda 4
62%
Naopak postavy jako Tygřice nebo Tai Lung excelují svou silou a temperamentem, symbolizujícím ty nejsilnější bojovníky kung fu v historii Číny. Tai Lung je podle nás možná nejlepším záporákem z celé série a vrátil se dokonce i ve čtvrtém díle. Naopak Tygřice a zbytek Zuřivé pětky se v nové Kung Fu Pandě pouze mihnou a jejich příběhy se dále nerozvíjí. Což je na jednu stranu škoda, na druhou máme možnost poznat nové postavy v čele s liškou Zhen.
Co se týče samotné Zuřivé pětky, tak ta nabízí komplexní schopnosti bojovníků, přičemž každý z nich symbolizuje jednu bojovou praktiku ze starodávného umění kung fu. Kudlanka, Tygřice, Opičák, Jeřáb nebo Zmije mají své silné stránky, jež jim pomáhají ve společném boji. Ačkoliv je každý z pětice mocný i sám o sobě, největší smysl pro ně má bojovat bok po boku, přesně jak je vycvičil mistr Shifu. Ten se mimo jiné také vrací ve čtvrtém díle a bezpochyby patří mezi nejmocnější bojovníky animovaného světa. Své schopnosti se však rozhodl především předávat svým žákům, kteří kromě Zuřivé pětky zahrnují i Poa nebo dříve zmíněného Tai Lunga.
Kung Fu Panda: Kdo je skutečně nejsilnější? | Kinobox
Náš žebříček zahrnuje i mocné záporáky, kteří musí prokazovat dostatek síly, aby měl divák aspoň trochu pocit, že tentokrát to může dopadnout zle. Velmi silně se jeví Chameleonka z posledního filmu, ale nesmíme opomenout generála Kaie, který bojoval po boku mistra Oogwaye, dalšího z řady silných bojovníků, které nám tento animovaný svět nabídl.
Jak jsme již zmínili, celý žebříček najdete v přiloženém videu. Po zhlédnutí se můžete rovnou vydat do kina a zjistit, jestli se v novém filmu objevil ještě někdo silnější. Premiéra proběhla 7.3. a momentálně Kung Fu Pandu najdete v každém dobrém kině.
Podívejte se také na žebříček nejlepších animovaných filmů podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: Kinobox