Megahit Já, padouch se vrací. První trailer ukazuje trumfy v podobě Mimoňů a Grua juniora

Megahit Já, padouch se vrací. První trailer ukazuje trumfy v podobě Mimoňů a Grua juniora
Já, padouch 4 | Illumination Entertainment
Populární animovaná série se dočká v kinech svého šestého zářezu. Trojici snímků Já, padouch, z nichž ten třetí utržil v kinech přes miliardu dolarů, totiž následovaly neméně úspěšné spin-offy s vděčnými Mimoni, kdy jejich druhý díl s podtitulem Padouch přichází se také může chlubit více než miliardou utrženou v kinech. Cíl pokračování je tedy jasný – opět atakovat v kinech miliardu dolarů a další velké peníze vydělat na plyšových Mimoních a podobném merchandisingu. A zdá se, že právě prodej všelijakých triček, hraček či penálů s oblíbenými motivy po premiéře 4. července ještě vzroste.
Já, padouch 4
Já, padouch 4
AI
64%
Nosatý hrdina Gru totiž nebude v Já, padouch 4 bojovat pouze s novým záporákem Maximem Le Malem a jeho femme fatale Valentinou Maxime, ale bude muset zvládnout opět zejména k rodičovství. K adoptovaným dcerám Margo, Edith a Lucy mu totiž přibude jeho vlastní potomek Gru junior! Už z prvního traileru je pak jasné, že právě na malého padoucha s naštvaným obličejem se bude v kampani i samotném filmu hodně cílit. Holt prověření Mimoni už nestačí, i když i jejich dětinské skopičiny s podivným žbleptáním, prskáním, chichotáním či plácáním přes zadek samozřejmě dorazí. Čím víc roztomilých propriet bude k dispozici, tím více dětského merche se prodá, a tak k Mimoňům a miminu pro jistotu přibude i medojed.
Já, padouch 4: trailer | CinemArt
Jinak je ovšem upoutávka na čtvrtý díl Já, padouch přesně taková, jak jste od této značky zvyklí – tedy maximálně infantilní a nikomu nad 10 let toho příliš neřekne. Jenže přesně tato kombinace u značky funguje, tak proč to měnit. Jen by mohla upoutávka držet o něco více pohromadě a nepůsobit jako slepenec pár humorných scén.
Na scénu se pak samozřejmě vrací i všechny hvězdy. Hlas Gruovi tedy v originále opět propůjčí Steve Carell a novými záporáky se stává Will Ferrell a Sofía Vergara. Zápletka pak bude o tom, že se Gru a jeho rodina musí schovat v úkrytu před pomstychtivým Maximem, jenž zná hlavního hrdinu z minulosti. Jak ale víme, tak zápletka u tohoto snímku zase tolik malé publikum nezajímá.
Podívejte se také na žebříček nejlepších animovaných filmů podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: Illumination Entertainment