Je to rebel! Petr Nárožný láká na novou sci-fi v nejvtipnější reklamě od Netflixu

Je to rebel! Petr Nárožný láká na novou sci-fi v nejvtipnější reklamě od Netflixu
Reklama na Rebel Moon s Petrem Nárožným | Netflix
Říct, že očekávaná sci-fi Rebel Moon nedopadla podle představ, by bylo ještě hodně mírné. Na recenzním agregátoru Rotten Tomatoes má průměrné hodnocení 4,2/10 a divácké známky se obvykle zastaví někde okolo průměru. To však Netflix zajímat nemusí. Důležitá je sledovanost a tam si Snyderova vykrádačka slavných žánrových kolegů momentálně vede výborně, neboť je ve všech regionech na prvním místě. Aby si svou pozici udržela, je třeba zapojit i reklamní masáž. A v české kotlině má nečekané propojení s klasickou pohádkou S čerty nejsou žerty a Petrem Nárožným.
Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně: Petr Nárožný se přidává k rebelům | Netflix
Nárožný si v promu omylem zapne Netflix a následující scény z Rebel Moon komentuje svými hláškami ze zmíněné pohádky: „Je to rebel! 56 vojáků těžce zranila, 120 zhmoždila a jednoho zesměšnila.“ Netflixu se musí nechat, že jakkoli je jejich blockbusterová tvorba stále pochybná, marketing umí zvládnout na jedničku s hvězdičku. A využít hlášku s rebelem, za to by si někdo z agentury Ogilvy, která pro Netflix PR služby zajišťuje, zasloužil pořádně tučné vánoční prémie.
Sci-fi Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně je nyní dostupná na Netflixu. Druhá část s podtitulem Jizvonoška dorazí 19. dubna. A tady je Kinobox žebříček nejlepších sci-fi filmů uvedených na Netflixu.