Svérázný Monk se vrací v prvním celovečerním filmu, aby vyřešil svůj poslední případ

Svérázný Monk se vrací v prvním celovečerním filmu, aby vyřešil svůj poslední případ
Mr. Monk's Last Case: A Monk Movie | Peacock
Mr. Monk's Last Case: A Monk Movie
Mr. Monk's Last Case: A Monk Movie
67%
Svět se změnil a paradoxně se přizpůsobil obrazu Monka. Zatímco dříve platil za blázna, který si neustále máchá ruce v dezinfekci, a pokud nemusí, ničeho se nedotkne, pandemie způsobila, že najednou je jen kapkou v moři. Na jednu stranu ho to těší, na tu druhou přirozeně děsí.
A čeká ho zatraceně komplikovaný případ, do něhož zapojí všechny staré známé – nechybí Leland Stottlemeyer (Ted Levine) Natalie Teeger (Traylor Howard), Randy Disher (Jason Gray-Stanford), dr. Neven Bell (Hector Elizondo) i Monkova zesnulá manželka Trudy (Melora Hardin). Zamrzí snad jen absence Monkova bratra Ambrose, jehož v seriálu fantasticky ztvárnil John Turturro, ale i v samotné show se objevil jen ve třech epizodách, takže jeho nepřítomnost není zas tak velkým překvapením.
Mr. Monk's Last Case: A Monk Movie: trailer | Peacock
„Máme velkou radost, že se nám podařilo natočit filmovou verzi Monka, a jsme nadšení, že každá z našich hvězd byla tak uchvácená z návratu. Chtěli jsme natočit film, který by byl hodný našeho odkazu. Poslední případ pana Monka je příběh, který je silný, emotivní, vtipný, hřejivý a má co říct o lidském údělu. A bude vám povědomý i překvapivý zároveň,“ uvedli k novému filmu autoři seriálu.
Seriál Můj přítel Monk sledoval postavu Adriana Monka (Tony Shalhoub), brilantního bývalého detektiva ze San Franciska, který pomáhá policii jako soukromý konzultant a bojuje s obsedantně-kompulzivní poruchou a řadou dalších fóbií. Seriál se vysílal osm sezón a celkem vzniklo 125 epizod.
Můj přítel Monk, Tony Shalhoub
Můj přítel Monk, Tony Shalhoub | SkyShowtime
Kromě toho, že se Monk stal jedním z nejsledovanějších televizních seriálů, vzniklo také devatenáct románů spisovatelů Lee Goldberga a Hy Conrada a desetidílný prequelový webový seriál s názvem Little Monk. Mr. Monk's Last Case: A Monk Movie uvede společnost Peacock na své streamovací službě 8. prosince. U nás nejspíš zamíří na SkyShowtime, kde je původní seriál s českými titulky.
Jaké další seriály tam najdete, to zjistíte v Kinobox žebříčku nejlepších seriálů na SkyShowtime.