Cyberpunk 2077 míří na plátna kin. Bude u toho Keanu Reeves?

Cyberpunk 2077 míří na plátna kin. Bude u toho Keanu Reeves?
Cyberpunk 2077 | CD Projekt Red
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
84%
Dnes už je vše jinak. Cyberpunk 2077 se po nespočtu patchů stal hrou, v jakou jsme doufali. Tento měsíc navíc vyšlo fantasticky hodnocené rozšíření Phantom Liberty, v němž vyjma Reevese oslňuje hráče i Idris Elba. A Cyberpunk je zase v kurzu. Studio se proto rozhodlo, že toho využije v kinech.
Cyberpunk 2077
Cyberpunk (2077) | CD Projekt RED
Nově oznámený celovečerák, na kterém vyjma CDPR bude spolupracovat i skupina Anonymous Content, která má na svědomí například seriálový Temný případ nebo filmový hit REVENANT Zmrtvýchvstání, je zatím v rané fázi vývoje. Momentálně shání scenáristu, který by mu vtiskl tvar. Vycházet má ze světa Cyberpunku, nikoli však z příběhu, který nastínila původní hra a její rozšíření. Podobně jako povedený anime seriál Cyberpunk: Edgerunners má představit úplně nové postavy.
Herní předlohy se zatím prodalo 25 milionů kopií a jejího rozšíření za pár dnů od uvedení 3 miliony. Hraná adaptace by tak měla mít své publikum jisté. Vzhledem k tomu, v jak výrazném městě budoucnosti se Cyberpunk 2077 odehrává, určitě nepůjde v hrané podobě o nijak levnou záležitost. Doufejme proto, že studio nepodcení výši rozpočtu. Ten bude v tomhle případě hrát klíčovou roli.