Thriller Your Lucky Day se zesnulým Angusem Cloudem vyjde v sobotu

Thriller Your Lucky Day se zesnulým Angusem Cloudem vyjde v sobotu
Your Lucky Day | Well Go USA Entertainment
Your Lucky Day
Your Lucky Day
58%
Teprve pětadvacetletý irsko-americký herec Angus Cloud zemřel na konci července letošního roku poté, co se trápil po nedávné smrti svého otce. Srdce řady divaček a diváků si získal v kultovním seriálu Euforie, kde ztvárnil oblíbenou postavu dealera Fezca. Ještě před smrtí však stihl dokončit tři projekty. Collider teď informoval o tom, že snímek Your Lucky Day režiséra Dana Browna se své světové premiéry dočká v sobotu v USA v rámci Fantastic Festu, který probíhá od 21. do 28. září v texaském Austinu.
Your Lucky Day
Akční thriller zároveň nabídl krátkou ukázku s názvem Cena za výhru. Jessica Garza se v ní stane rukojmí a bude bojovat o svůj život s muži, kteří ji přepadnou ve večerce kvůli výhernímu tiketu. Vše se stane během večera na Štědrý den. Žena se zvládne zachránit, ale je na svědcích, jak se zachovají a co všechno budou ochotní udělat pro svůj podíl na pohádkové výhře. Kromě Clouda a Garzy ve filmu hrají Elliot Knight, Jason O’Mara, Sterling Beaumon, Mousa Hussien Kraish a Spencer Garrett.
Dan Brown k filmu uvedl: „Zaměřili jsme se na situaci, která se těžko řeší, dokud se v ní neocitnete. Jak se zvětšuje propast mezi bohatými a chudými, narůstá nespravedlnost pro rodiny, které nejsou schopné uhradit účty za lékařská ošetření a operace, zatímco milionáři se doslova připravují na věčný život. Naše kolektivní víra v tento falešný sen je politováníhodná.“ Režisér dále uvedl, že jeho cílem bylo vytvořit napínavý a zábavný snímek, který se zabývá hlubšími tématy. O Cloudovi prohlásil, že byl nesmírným přínosem: „Naše diskuse o scénáři a jeho improvizace podtržené specifickým smyslem pro humor, to vše je nezapomenutelné. Angus mi nakonec řekl něco, co jsem mu vždycky chtěl říct také: ‚Gratuluji, kámo, povedlo se ti to.‘“
Your Lucky Day vstoupí do distribuce v amerických kinech 10. listopadu. Angus Cloud by se měl posmrtně objevit ještě v připravovaném snímku Freaky Tales od Anny Fleck a Ryana Bodena a v dosud nepojmenovaném filmu od Universalu.
zdroje: Collider, Deadline