Seriál Vražda na konci světa nabízí hutný trailer, ze kterého mrazí v zádech

Seriál Vražda na konci světa nabízí hutný trailer, ze kterého mrazí v zádech
Vražda na samém konci světa | FX Productions
Vražda na samém konci světa
Vražda na samém konci světa
70%
Děj očekávaného sedmidílného seriálu stanice FX s Emmou Corrin a Clivem Owenem je popisovaný následovně: Vražda na konci světa je mysteriózní seriál, v němž je hlavní postavou Darby Hart (Corrin), mladá amatérská vyšetřovatelka a schopná hackerka generace Z. Když je Darby a osm dalších hostů pozvaných samotářským miliardářem (Owen), aby se zúčastnili setkání na odlehlém místě, netuší, že záhy po jejich příjezdu bude jeden z hostů nalezený mrtvý. Na Darby je, aby využila všech svých schopností a dokázala, že šlo o vraždu, než vrah připraví o život dalšího člověka.
Vražda na samém konci světa: trailer | FX / Hulu
Samotný trailer jde více po hutné atmosféře a znepokojivých obrazech, než aby se přímo věnoval zápletce. Což je vzhledem k detektivnímu základu, v němž je důležitý prvek překvapení, jenom dobře. Důležitá je intenzita, s jakou látku představuje. A ta je na velmi vysoké úrovni. Což vlastně není žádné překvapení, když vezmeme v potaz, že jde o nové dítě tvůrců seriálu OA (2016).
A Murder at the End of the World neboli Vražda na konci světa startuje na Hulu 14. listopadu. U nás by se seriál mohl podívat na Disney+, to však v tuto chvíli nemáme potvrzené. Můžete se však podívat, jaké nejlepší seriály dle Kinobox žebříčku na Disney+ najdete nyní. A je opravdu z čeho vybírat.