Vzniknou Charlieho andílci 3 s Cameron Diaz, Lucy Liu a Drew Barrymore?

Vzniknou Charlieho andílci 3 s Cameron Diaz, Lucy Liu a Drew Barrymore?
Charlieho andílci (2000) | Columbia TriStar
První Charlieho andílci s Diaz, Liu a Barrymore vstoupili do kin v roce 2000 a byl z toho slušný hit. Zběsilý mix akce a komedie vyšel studio na 90 milionů dolarů a celosvětově jich vydělal 259. Když se tajné agentky vrátily do akce o tři roky později, rozpočet nabobtnal na 120 milionů, tržby však byly skromnější (229 milionů). Což je pravděpodobně důvod, proč od té doby na další díl nedošlo.
Charlieho andílci
Charlieho andílci
63%
Režisér filmů McG se nyní rozpovídal o tom, jestli na pokračování někdy dojde: „Mám pocit, že se to pořád řeší. Vždy o tom rád mluvím, ale zároveň mě těší, že můžu předat pochodeň. Oblíbil jsem si filmy o Batmanovi od Tima Burtona, ale mám rád i ty nové filmy. Jde o to, že může existovat strážce plamene a vy můžete předat pochodeň. Možná je prostor ještě pro jeden film, který bude vyprávět velmi poutavý příběh. Pokud se naskytne příležitost... Mám všechny tři herečky strašně rád. Díky nim jsem se prosadil. Postaraly se o mě, když jsem byl začínajícím filmařem. Mnohokrát mě z toho filmu málem vyhodili, ale Drew se za mě pokaždé postavila. A já jsem jí navždy zavázaný.“
Drew Barrymore je každé ráno v televizi se svou talk show, Cameron Diaz je částečně v důchodu a Lucy Liu je momentálně součástí DCEU, takže kdo ví, jestli by měly zájem a hlavně čas. Sama Barrymore nicméně řekla, že když Diaz a Liu budou na palubě, tak ona taky. Šance na třetí díl tedy je.
Oba díly původní série najdete na Google Play. Co dalšího je tam k přehrání, zjistíte v Kinobox žebříčku nejlepších akčních filmů na Google Play.