Deadpool 3: Bude mít ve filmu Ben Affleck cameo jako Daredevil?

Deadpool 3: Bude mít ve filmu Ben Affleck cameo jako Daredevil?
Daredevil | 20th Century Fox
Pozor, budou následovat spoilery.
Tehdy přišla do kin filmová adaptace, kde si Daredevila střihl právě Affleck, ale nedopadlo to dvakrát slavně. Nešlo o vyložený průšvih, co se týká celkové tržby a diváckých ohlasů (hodně se chválili záporáci), hlavní hvězda to však za svůj výkon schytávala hodně. Ne tolik jako George Clooney za snímek Batman a Robin, ale nebylo to zas tak daleko. Nepřekvapí proto, že na pokračování nikdy nedošlo.
Ještě před pár lety by zřejmě málokdo tipoval, že si Affleck roli zopakuje. Nyní se nicméně podle očitých svědků producíroval na place Deadpoola 3, který podobně jako Spider-Man: Bez domova a Flash nabídne nějaké ty multivesmíry, aby mohla být do filmu zakomponovaná hvězdná camea.
Daredevil
Daredevil | Twentieth Century Fox
Vzhledem k účasti Hugha Jackmana (Wolverine) nepřekvapí, že by měli zaskočit X-Meni (konkrétně byli zmínění Storm, Cyclops a Jean Grey). Server Giant Freakin' Robot také informoval o tom, že si Channing Tatum a Taylor Kitsch ztvární různé verze Gambita. Kitsch si postavu zahrál ve film X-Men Origins: Wolverine a Tatum léta připravoval sólový film, z něhož bohužel nakonec sešlo.
Přidá se k těmto jménům Affleck jako Matt Murdock/Daredevil? Když se mohl ve Flashovi v roli Temného rytíře vrátit Clooney, který se za Batman a Robin nespočetněkrát omluvil a už nikdy nechtěl s komiksovými filmy mít nic společného, je určitě šance, že v Marvelu Afflecka ukecali. Ostatně, jeho batmanovské dny jsou podle všeho u konce, třeba mu proto tahle druhá šance přijde vhod.