Bude to jízda. Vin Diesel promluvil o budoucnosti Rychle a zběsile

Bude to jízda. Vin Diesel promluvil o budoucnosti Rychle a zběsile
Vin Diesel - Rychle a zběsile: Tokijská jízda | Universal Pictures
Rychle a zběsile: hodnoceno od nejlepšího dílu po nejhorší
Téma19. 5. 2023
Rychle a zběsile: hodnoceno od nejlepšího dílu po nejhorší
První snímek Rychle a zběsile měl premiéru v září roku 2001, tedy téměř před 22 lety. Za tu dobu se ze série stala značka s mimořádným komerčním úspěchem a zástupem fanoušků a fanynek. V roce 2013 tragicky zemřel herec Paul Walker a otěže po něm převzal právě Vin Diesel, který nedávno Walkerovu dceru dovedl k oltáři. Horkou krev vyvolaly rozepře Diesela s jinou hvězdou série, hercem Dwaynem Johnsonem, který se objevil v potitulkové scéně desátého Rychle a zběsile, čímž nalákal na závěrečný jedenáctý film, v němž by se měl představit a rozloučit.
Vin Diesel a Dwayne Johnson
Vin Diesel a Dwayne Johnson | Universal Pictures
„Je mrzuté myslet na konec,“ svěřil se Vin Diesel magazínu Variety a poukázal na skutečnost, kolik hereckých talentů v sérii účinkovalo. Desátému filmu v pořadí se v kinech daří, jedenáctka, která vše završí, bude mít premiéru za dva roky. Do aktuálně promítaného snímku se po pauze vrátila postava Gisele ztvárněná Gal Gadot. Právě ta by mohla v budoucnu dostat vlastní spin-off.
Vin Diesel Variety řekl, že bylo dost těžké udržet některé informace pod pokličkou. „Jsem nadšený, že jsou zpět, především kvůli fanouškům a jejich reakcím,“ dodal Diesel, který už několik let pracuje na spin-offech, v nichž by rád blížeji představil právě hrdinky celé série.
Michelle Rodriguez
Michelle Rodriguez | Universal Pictures
Jiná herečka, Michelle Rodriguez, je coby představitelka Letty se sérií od prvního filmu. Ani ona se účinkování v dalších dílech franšízy nebrání. Web JoBlo ji nicméně citoval, že budoucí angažmá stále zvažuje a stoprocentně rozhodnutá ještě není. Záporačka Cipher Charlize Theron je s Rychle a zběsile od osmého filmu a i jí by rozhodně pokračování slušelo. Za svou kariéru už utáhla dost žánrově různorodých celovečeráků (Atomic Blonde, Šílený Max: Zběsilá cesta, Zrůda).
zdroje: Kinobox, JoBlo, Variety

Kinolog: Svět se zbláznil, Kleopatra je černoška! Komu praskají žilky z Netflixu?
Ostatní21. 5. 2023
Kinolog: Svět se zbláznil, Kleopatra je černoška! Komu praskají žilky z Netflixu?