Mel Gibson se vrací k režii, ohlášené druhé Umučení Krista to však nebude

Mel Gibson se vrací k režii, ohlášené druhé Umučení Krista to však nebude
Mel Gibson, Apocalypto | Buena Vista International
Místo toho se bývalé Statečné srdce, které si před mnoha lety antisemitskými projevy téměř zabilo kariéru, pustí do režie projektu Flight Risk. Snímek natočí pro společnost Lionsgate, jenž ho hodlá přivést do Cannes, přičemž na produkci se bude podílet i Gibsonova společnost Icon Productions.
Příběh se bude odehrávat okolo nebezpečného zločince, který je letecky přepravovaný k soudu. Pilota, jenž tento nevděčný úkol dostane na starost, si zahraje Mark Wahlberg. Nepůjde o jeho první spolupráci s Gibsonem –⁠ oba se společně sešli před kamerou ve filmech Otec Stu a Táta je doma 2.
Mark Wahlberg, Mel Gibson
Táta je doma 2 | Paramount Network
Nebylo oznámeno, zda se Gibson chopí jen režie, nebo zda si ve Flight Risk i zahraje. Prohlášení předsedy Lionsgate Motion Picture Group Joea Drakea to však minimálně naznačuje „Líbí se nám nepopiratelná energie dvojice Mel Gibson a Mark Wahlberg. Spojení těchto prvotřídních talentů v tomto dynamickém, charakterním snímku učiní z Flight Risk jednu z nejnapínavějších událostí roku.“
Scénář debutujícího Jareda Rosenberga se v roce 2020 umístil na Black listu, každoročně sestavovaném seznamu nejlepších dosud nerealizovaných scénářů.
zdroj: Variety

Kinolog: Ivetu zabíjejí podruhé příšernou telenovelou. Anebo je to pohádkový horor?
Ostatní14. 5. 2023
Kinolog: Ivetu zabíjejí podruhé příšernou telenovelou. Anebo je to pohádkový horor?