Superman: Legacy údajně našel nového muže z oceli. U fanoušků to nebude mít lehké

Superman: Legacy údajně našel nového muže z oceli. U fanoušků to nebude mít lehké
David Corenswet v seriálu Hollywood | Netflix
Pachuť okolo obsazení nového Supermana stále ještě hořkne fanouškům a fanynkám této postavy v ústech. Výborného Henryho Cavilla studio nedokázalo patřičně využít, a přestože hrál postavu od roku 2013, objevil se v pouhých třech filmech (Muž z oceli, Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti, Liga spravedlnosti). Loni to vypadalo, že konečně dostane odpovídající prostor. Jeho nečekané cameo na konci Black Adama však nakonec nikam nevedlo, protože snímek propadl, rozhodlo se tedy o restartování celého DCEU pod vedením Jamese Gunna. Ten momentálně připravuje nový snímek Superman: Legacy. A byť bychom si to přáli jinak, pro Cavilla v něm, bohužel, nezůstalo místo.
Superman
Superman
AI
68%
Kdo bude jeho náhradníkem? Podle posledních zpráv je v tuhle chvíli hlavním adeptem na roli Clarka Kenta / Supermana David Corenswet (Pearl, Hollywood). Gunn se již dříve nechal slyšet, že by chtěl postavu obsadit mladším hercem, čemuž 29letý Corenswet odpovídá (Cavillovi je 40) a má k tomu i odpovídající čelist. Přesto je otázkou, jak jeho angažmá diváci a divačky přijmou. Cavillův nedobrovolný odchod stále ještě rezonuje a Corenswet fyzicky vypadá jako jeho dvojník.
Samara-Weaving a David Corenswet v seriálu Hollywood
Samara-Weaving a David Corenswet v seriálu Hollywood | Netflix
Pokud jde o postavu Lois Lane, momentálně jsou ve hře především dvě jména. Tím prvním je Rachel Brosnahan (Úžasná paní Maiselová), která měla údajně fenomenální castingové čtení. Pokud se však potvrdí Corenswetovo obsazení, přednost s největší pravděpodobností dostane Samara Weaving (Krvavá nevěsta), jež si po jeho boku zahrála v seriálu Hollywood, kde měli výbornou chemii.
Mezi dalšími adepty na roli Supermana jsou Jacob Elordi (Euforie), Tom Brittney (Cizinka) a Andrew Richardson (Předzvěsti). Kolem postavy Lois Lane dále krouží Emma Mackey (Sexuální výchova a Phoebe Dynevor (Bridgertonovi).
zdroj: Collider, Joblo, The Hollywood Reporter

Kinolog: Ivetu zabíjejí podruhé příšernou telenovelou. Anebo je to pohádkový horor?
Ostatní14. 5. 2023
Kinolog: Ivetu zabíjejí podruhé příšernou telenovelou. Anebo je to pohádkový horor?