George Clooney a Julia Roberts vznáší námitky proti sňatku své dcery

George Clooney a Julia Roberts vznáší námitky proti sňatku své dcery
Ticket to Paradise | Universal Pictures
To nás čeká v nové romantické komedii Ticket to Paradise, která se představuje v prvním oficiálním traileru. Do kin zamíří 20. října letošního roku. George Clooney a Julia Roberts se ve snímku ujmou rolí bývalých manželů, kteří se vydávají na Bali, aby své dceři rozmluvili svatbu s mužem, kterého právě potkala. Oba totiž věří, že dělá stejnou chybu jako oni, kteří se brali příliš mladí, takže si tím zkazí život.
Vstupenka do ráje
Snímek podle vlastního scénáře režíruje Ol Parker a právě jeho práce prý přiměla Clooneyho k tomu, aby se projektu upsal.
„Tento film je speciální,“ uvedl George Clooney v rozhovoru pro Deadline. „Ol Parker je úžasný režisér. Když jsem si přečetl scénář, zavolal jsem Julii a zeptal se jí, jestli ho také dostala a zda to bude dělat. Zeptala se mě na totéž a shodli jsme se na tom, že do toho jdeme jedině společně. Protože ve filmu jsme si navzájem protivní, ale tím nejzábavnějším způsobem,“ vysvětlil.
V dalších rolích se představí Kaitlyn Dever, Billie Lourd a Lucas Bravo.

Kinobox: Proč jsou Stranger Things nejsledovanějším seriálem všech dob?

Sci-fi hororová minisérie vstoupila na Netflixu do čtvrté a finální sezóny. Obří zakončení nás čeká 1. července. Víte, proč byl projekt původně patnáctkrát zamítnutý a na jaké jiné filmy odkazuje?