Animovaný debut pro Apple a další fantasy dobrodružství

Animovaný debut pro Apple a další fantasy dobrodružství
Luck | Skydance Animation
Takže ani spolupráce Skydance Animation a Apple TV+ nemohla dopadnout jinak. Pro svůj debut v podobě prvního celovečerního animovaného filmu si zvolili výpravný fantasy snímek Lucko pradávném souboji mezi štěstím a smůlou.
Skydance Animation se sídlem ve španělském Madridu je novým hráčem v oblasti animace a spolupráce s Apple TV+ jí dává velkou šanci prorazit, Luck navíc není jediným projektem, který spolu tyto společnosti plánují. Ve hře je ještě celovečerní animák Spellbound, který by měl vyjít v listopadu, a seriál The Search for WondLa. Již nyní ale upoutal pozornost jejich kraťas Blush, který si vysloužil nominaci na cenu Annie za nejlepší hudbu.
Štěstí
Luck | Skydance Animation
Premiéru bude mít snímek Luck na Apple TV+ již 5. srpna letošního roku. Hlavní postavou příběhu je smolařka Sam Greenfield, která vyrůstala v pěstounské péči a považuje se za největšího smolaře světa. Jednoho dne ale náhodou objeví Zemi štěstí a rozhodne se, že svůj smolný osud jednou provždy změní. Pomáhat jí v tom budou rozličné magické bytosti včetně černého kocoura, jednorožce nebo právě draka.
V originálním znění jednotlivým postavám propůjčili hlasy Simon Pegg, Jane Fonda, Whoopi Goldberg, Eva Noblezada, Flula Borg, LilRel Howery, Colin O’Donoghue a John Ratzenberger. Režisérkou snímku je Peggy Holmes a scénář napsal Kiel Murray.