Trailer: Hudební megahvězda si zkouší život propuštěného trestance

Trailer: Hudební megahvězda si zkouší život propuštěného trestance
Palmer | Apple TV+
Ta poslední nese název Palmer a Timberlake se v ní představí jako Eddie Palmer. Ten byl právě čerstvě propuštěný z vězení a vrací se do rodného města, aby si dal život zpátky do pořádku. Že dojde na vypořádání se s některými resty z minulosti, s tím Palmer počítal. Rozhodně ale nečekal, že se najednou bude muset ujmout mladého chlapce, jehož opustí matka:
Palmer
Dobře, námět nezní úplně lákavě (respektive něco takového jsme v různých obměnách viděli již mnohokrát), scénář Cheryla Guerriera byl nicméně v roce 2016 na takzvaném Blacklistu, neboli seznamu nejlepších nerealizovaných scénářů. Tak snad tam nebyl pro nic za nic. A ani trailer nepůsobí marně.
Jistý potenciál filmu ukazuje i to, že si ho pod svá křídla vzal Apple, aby jím vylepšil nabídku své stramovací služby. Ta letos zaválela s novinkou Toma Hankse Greyhound (společnost zaznamenala nárůst 30% diváků) a také Apple před nějakou dobou vysolil 120 milionů za drama Antinea Fuguy Emancipation s Willem Smithem. Nemluvě o tom, že má dohodu s Paramountem na uvedení posledního filmu Martina Scorseseho Killers of the Flower Moon, v němž si zahrají Robert de Niro a Leonardo Di Caprio. Inu, válka streamovacích médií nabírá na síle a diváci budou mít z čeho vybírat.
Ale zpět k Palmerovi. Snímek natočil Fisher Stevens (Jako za starejch časů), v dalších rolích se představí Juno Temple, Dean Winters, Alisha Wainwright nebo June Squibb. Snímek dorazí na Apple TV+ 29. ledna příštího roku.
Palmer
Palmer